- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Üniversite ilk 2 yıl orda okudum canım ve çok sevdimmmmVan dayım canım
Bekleriz güzel vanımıza
Sen bana dombili falan mı demek istedin şimdiKuzum kilona göre normal yazmış yoksa doyulmuyor
Anomm üstüme iyilik sağlık ben mi yemek mi
Canım 50lerde biri bile doymayınca doymuyır biz napalım nereye gidelimSen bana dombili falan mı demek istedin şimdi
Örnek benCanım 50lerde biri bile doymayınca doymuyır biz napalım nereye gidelim
AttımKuzum resim yok
Teşekkürler şekerÇok güzel menü lusyam
Yok canım ben onun üzülmesine üzüldüm zaten. Aynen ben de hep hayırlısı dedim. Sizin niye öyle oldu ki. Ben zaten inanılmaz evhamlı 15 dakika geç kalsa türlü senaryolar yazan biri olarak yakındaki bir Anadolu lisesi olsun Fen Lisesi çok uzak modundaydımAnka üzülme tatlım benim oğlum şehrin en iyi 2. fen lisesindeydi ilçe fen lisesine çektik.Bu sene özel okula geçiriyoruz bu 3. Lisesi olacak önemli olan derslere ilgisisini kaybetmesin yeter. Biz çok yorulduk. Demek o ki iyi bir lisede bazen çözüm olmuyor.Allah'tan hayırlısını isteyin
Teşekkür ederim canım.20 soru ing din ink 10
Yarın benim kontrol var Perşembe başladık listeye güya ama ben daha başlamadım tabi. Kadın dicek dünyaları yazdım niye uymadın boşan da semerini yeCanım 50lerde biri bile doymayınca doymuyır biz napalım nereye gidelim
Olsun canim sende dusersin cok uzak değilsin
Valla zaten kesinlikle büyüdükçe zorlaşıyor küçükken her şey daha kolaydı. Deme öyle bende 3 oğlan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?