- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Ablacim ayakkabı olarak ben nike koşu ayakkbisi kullanıyorum çok iyi geldi aklında olsun doğru ayakkabı da önemli . Sürekli her yerini sakatlayan biri olarakÇılgınlıktı resmen o gün,birde kaç gün ayaklar iflas etti varya.
Olmazsa öyle yapayım,dışarda olursam gene artar biraz.
Kaptanlığa devam o zaman
Ayakkabım skechers memori form doktor tavsiye etmişti bunu onu giyiyorum acayip rahat bir ayakkabı.Ablacim ayakkabı olarak ben nike koşu ayakkbisi kullanıyorum çok iyi geldi aklında olsun doğru ayakkabı da önemli . Sürekli her yerini sakatlayan biri olarak
Anladım ablacım insan sakatlanip durunca daha hassas oluyor o zaman sen biraz dinlenip sonra 5 binle devam edersin.Ayakkabım skechers memori form doktor tavsiye etmişti bunu onu giyiyorum acayip rahat bir ayakkabı.
Aşil tendonumda sıkıntı yaşamıştım kalınlaşma ve ödem olmuştu.
Zaten bilekten ameliyatlıyım tendom kopuğum vardı,mrrak etme bende acayip sakatlıklar yaşadım hep.
Sayfaya yazalim ablacimGünü birlik gideceksiziniz demek ki.
Yarın yazıyoruz demi sayfaya şimdi,sabah bende gelince bakarım zaten hallolur nasılsa kuzum merak etme
Bilekte çakma tendon yapıldı baaktan doku anlındı ,45 gün alçıda kaldı ayağım.Anladım ablacım insan sakatlanip durunca daha hassas oluyor o zaman sen biraz dinlenip sonra 5 binle devam edersin.
Tamam o zaman yarın sayfaya yazarız,dediğin gibide seçmeler cumartesi günü olur,gerçi herkes o anda burada olurmu acaba.Sayfaya yazalim ablacim
Bir sekilde hallederiz
Olmazsa secmeler cumartesiye kalır
Memory foam doğru tercihAyakkabım skechers memori form doktor tavsiye etmişti bunu onu giyiyorum acayip rahat bir ayakkabı.
Aşil tendonumda sıkıntı yaşamıştım kalınlaşma ve ödem olmuştu.
Zaten bilekten ameliyatlıyım tendom kopuğum vardı,mrrak etme bende acayip sakatlıklar yaşadım hep.
Kesinlikle öyle ayak o kadar rahatki içinde jel taban filan müthiş bir ayakkabı cidden,çok artmış fiatıda.Memory foam doğru tercih
Aralarında karar verecekler artık nasılsa.
Kızlardaki motivasyonu görünce gayrete gelirsin göz gezdirmeye devam et tatlımSağol abla arada gelip bi göz gezdiriyodum aklım burda ama hiç diyet yapasım da yok
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Kızlardaki motivasyonu görünce gayrete gelirsin göz gezdirmeye devam et tatlım
Kuzum senin nasıl gidiyor özlüyorumKızlardaki motivasyonu görünce gayrete gelirsin göz gezdirmeye devam et tatlım
Hey maşallah artmaz artmazBu sabah 57.4ü gördüm umarım yarına artmaz amin
Yarin olsunda ablacim ne yapacagiz bilmiyorum ama benim icin yorucu bir gun olacakTamam o zaman yarın sayfaya yazarız,dediğin gibide seçmeler cumartesi günü olur,gerçi herkes o anda burada olurmu acaba.
Yada saat verip ona göre yapılabilir yani.
Yarın tartilamam canim sabah 5.30 da kalkarim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Evettt :))Islak hamburger mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?