Afiyet olsun canim9 Haziran Perşembe menüm
09.30 : 1 fincan tarçınlı sade Türk kahvesi, 1 maden suyu
11.30 kahvaltı: 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek, peynir, domates
13.30 ara 1 fincan leblebi, 6 fındık, 5 erik
16.00 öğle yemeği: 4 kaşık tas kebabı, 1 dilim browni kek
18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, yarım tabak tas kebabı, 1 sb ayran
Su:3 litre
Adım sayım da 12 bine yaklaştı.
Zipzip- Bar_na
Iyi geceler fesangimİyi geceler canlarım, yarın herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah
Afiyet olsun canimSabah
Yulaf lapası (3 yk yulaf 1 çb süt 1 çb su ve tarçın üzerine 1 tk fıstık ezmesi 3-4 çilek )
Öğle
1 tambugday lavaş arasına 1 tk labne salatalık ve maydanoz ile dürüm yaptım
Yanında domates
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase Taze fasulye yemeği
2 yk yogurt
Ara
5-6 kiraz 3 kayısı
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Tamam canimBen bu haftada yeşil takımdayım hatta sanırım bayramdan sonra masterfite katılabileceğim bugünler yoğun geçiyor okullar tatil olunca yeğenlerim ve kardeşlerim gelecek sonra beraber bayramda tatile gidecez o yüzden takımları zor durumda bırakmamak için bayramdan sonra dinlenmiş ve daha enerjik olarak döneceğim ama şimdilik yeşil takımdan devam edeyimZipzip- Cordelia kaptanlarım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin annene başınızdan ayırmasınTamam
Selam canımannem ufak bi düşme yaşadı ama iyi çok şükür , beraber dolaşmıştık
Sen nasılsın
İyi geceler fıstığım bol eksili bir gün olsun inşallah yarınİyi geceler canlarım, yarın herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah
Gecmis olsun canim bu aralar herkeste alerji duyuyorumDün gece uzun bir aradan sonra alerji oldum acile gidip iğne oldum ne güzel bitti diye seviniyordum uzun zamandır olmuyordum ama inşallah tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım. Umarım bir daha yaşamazsınDün gece uzun bir aradan sonra alerji oldum acile gidip iğne oldum ne güzel bitti diye seviniyordum uzun zamandır olmuyordum ama inşallah tekrarlamaz
Canim gecmis olsun Allah beterinden esirgesin
Geçmiş olsun canım, Allah esirgesin, beterinden korusun
Allah razı olsun kızlar aminGeçmiş olsun canım Allah şifa versin annene başınızdan ayırmasın
Sana da geçmiş olsun canımDün gece uzun bir aradan sonra alerji oldum acile gidip iğne oldum ne güzel bitti diye seviniyordum uzun zamandır olmuyordum ama inşallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?