- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Gelme gelirim de eşime ne diyecem orayı bilemiyorumBu hafta son hemen al bileti bekliyore![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelme gelirim de eşime ne diyecem orayı bilemiyorumBu hafta son hemen al bileti bekliyore![]()
Filize gidiyorum incir almayaGelme gelirim de eşime ne diyecem orayı bilemiyorum![]()
Kiz koskoca resim varAhanda kör oldum
İnternetten tanıştım desem varya ooo ne senaryolar ne senaryolarFilize gidiyorum incir almaya![]()
Waav cok güzel eksi canim tebriklerEki Görüntüle 2921578
Cuma 72.4
Bugün 71.7
Fark 0.7
Yüzde 0.96
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
F Frozen01
Tamam canim gunaydin sanadaGördüm canım. Sorun yok. Günaydın.![]()
Sagol canimAfiyet olsun canım![]()
Selam kizlar
Size tartimla geldim
Eksi meksi yok
Hafif bi siskinlik var bende demistim dun aha oda tartida cikti
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66,2
+200![]()
sen de gel incir alalım dersin :))İnternetten tanıştım desem varya ooo ne senaryolar ne senaryolar![]()
Ben işin para kısmını takip ediyorum gerisini noter takip ediyor.Acun bey tum Türkiye heycanla sonuclari bekliyoruzhalk kırmızı takım tutuyor gibi bir duyum aldım
![]()
![]()
Tebrikler canim supersinGecen hafta : 84.0
Bugun: 82.6
Fark: - 1400
Bide regl oldum olmasam demekki ne kadar giderdi
@Zipzip- E Elif_Eylulaskrhpozitif
Cordelia
Baslangicin hayırlı olsun canimEki Görüntüle 2921572
Başlangıç kilom 63,4
24 Eylül Cuma 61,7
Fark6 1,7
Tartı oynuyordu kızlar bir kere 62 çıktı çıktım defalarca böyle çıktı değişmediği için bunu baz aldım
Tebrikler ablacimEki Görüntüle 2921554
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.2
Fark 1000gr.
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia
askrhpozitif
![]()
Tebrikler canimGünayyydınnn herkesee
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.7
fark 1.1
% 1.432
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
askrhpozitif
![]()
Bekunis demi iyi gelmezki denedinmi cnm
Üstündeyken sabitleniyor inince cekiyoruz birde öyle denesensiz nasıl hemen tartının fotosunu çekiyorsunuz ben çıkıyorum tartıya telin kamera açıkta zaten inip elime alıp tartıya bakana kadar sıfırlanıyor 12 kere denedim en son kötü şeyler çıktı ağzımdan mübarek cuma günü tövbe tövbe dedimüstümü giydim geldim
Haftaya sırf protein ye aksam yemeginde ve bol su ic canim
Kabizlik icin eczaneden probiyotik falan sor
Bende kronik bagirsak tembelligi var ne yaptiysam care bulamamistim interntten çay aldim 125tl ama hergun afedersin hergun cikiyorumProbiyotik aklima gelmemisti canim onuda deniyim. Yoksa çatlıcam artik sezeryan yerim ağrı yapiyor
ben de öyle yaptım 2 sn de sıfırlıyor benim tartı ayaklarımı çekmek istemiyorum ondan inip çekiverem diyorum :))Üstündeyken sabitleniyor inince cekiyoruz birde öyle denesen
Aynen ya ...bu yaz hiçbir yere gidemedim zaten...Bende özledim sohbetini ablasen taşınmadan E Elif_Eylul e de gidemedik zaten
tebrikler canım harika eksi
Çok güzel eksi tebrikler
maşallah canım eksi süper
Wc sorununu çözünce eksiyi görürsün canım![]()