- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Hosgeldin canim takimlar kapandi , günlükte devam ediyoruzKızlar selam gruplar kapandı mı? Günlük şeklinde mi devam ediliyor,kilo aldım ben de gelmek istiyorum araniza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim takimlar kapandi , günlükte devam ediyoruzKızlar selam gruplar kapandı mı? Günlük şeklinde mi devam ediliyor,kilo aldım ben de gelmek istiyorum araniza
Anladım aranıza katılabilir miyim pekiHosgeldin canim takimlar kapandi , günlükte devam ediyoruz![]()
Katılabilirsin tabi ki canimAnladım aranıza katılabilir miyim peki
Gecmis olsun Allah sifa versin canimMenü vereyim
Sabah
1 tane muz
Ögle
1 tane muz
Aksam
1 tabak barbunya
Yogurt
Yogun bi gündü kizlar. Dayimin oglu hastanede yatiyor. Hastane bizim eve 1 saat mesafede oraya yemek giysi vs birakmaya gittim. Tabi biraz da yaninda kaldim. Sonra biraz alisveris yaptim. Sabah ve öglen arabada muz yiyerek idare ettim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Ya ben uzun süre korudum da son 1 aydır bazı dertlerim vardi iste baya yedim o arada da kilo aldım ipin ucu fazla kaçmadan tekrar döneyim de yalnız olmuyorKatılabilirsin tabi ki canim
Biraz anlat kendini uzun zaman oldu cogu kisi değişti:)
Okulun bitmistir galiba çalışıyor musun
Afiyet olsun. Geçmiş olsun canım.Menü vereyim
Sabah
1 tane muz
Ögle
1 tane muz
Aksam
1 tabak barbunya
Yogurt
Yogun bi gündü kizlar. Dayimin oglu hastanede yatiyor. Hastane bizim eve 1 saat mesafede oraya yemek giysi vs birakmaya gittim. Tabi biraz da yaninda kaldim. Sonra biraz alisveris yaptim. Sabah ve öglen arabada muz yiyerek idare ettim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Versin cnm insallah. Agir biraz durumu karaciger yetmezliginden 2 kez organ nakli yapildi. Ikisi de tutmadi. Agrilar icinde suanda malesef. Evden cikisim biraz acele oldu. Sonra da moralim bozuldu basim dönmese onlari da yemicektim ama artik tansiyon düsmüstü gözüm karariyordu sifa niyetine yedim iste.Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Muzun yanına sut ya da kuruyemis de ekleseydin canim tek basina az olmus
Saolasin cnmA
Afiyet olsun. Geçmiş olsun canım.
Anladim canim ıyi yapmissin buraya gelerekYa ben uzun süre korudum da son 1 aydır bazı dertlerim vardi iste baya yedim o arada da kilo aldım ipin ucu fazla kaçmadan tekrar döneyim de yalnız olmuyormotivasyon ihtiyacım var.. okula hala devam ediyorum
Hosgeldin cnm. Ilk sayfada tum kurallar yaziyor. Bak istersen.Burada işleyiş nasıl oluyor gruplarla aynı hesap mi
Hemen hemen ayni canim kurallir ilerliyoruz burda daBurada işleyiş nasıl oluyor gruplarla aynı hesap mi
Teşekkür ederim tamamdir :) yarın ilk bildirimle başlıyorum o halde
Afiyet olsun canım, geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin kimseye çektirmesin inşallahMenü vereyim
Sabah
1 tane muz
Ögle
1 tane muz
Aksam
1 tabak barbunya
Yogurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Afiyet olsun canım gecmis olsunMenü vereyim
Sabah
1 tane muz
Ögle
1 tane muz
Aksam
1 tabak barbunya
Yogurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Amin cnm cok tsk ederim. Dayimla biz 1 er hafta arayla evlendik. Onun oglu benimkinden sadece 4 ay büyük. Dogdugundan beri cekiyor malesef. Yilin büyük bir bölümünü hastanede geciriyor. Ve cnm ben bu nisan ayinda dayimi kalp krizinden kaybettim. Yengem suan yalniz kaldi. Esi vefat etti cocugu doktorlarin %1 bile yasama ihtimali vermedigi bi sekilde hasta. Iste ben bunu bi türlü atlatamiyorm.Afiyet olsun canım, geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin kimseye çektirmesin inşallah![]()
Saolasin kaptan❤Afiyet olsun canım gecmis olsun