- 15 Kasım 2020
- 13.072
- 71.608
- 548
Sağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmmAfiyet olsun cnm. Kiz 4 kepce nohut nee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmmAfiyet olsun cnm. Kiz 4 kepce nohut nee![]()
Yarin kesin artisinHe kız bişey olmaz sabah yemedim çok geç vakit de akşam yemeği yemedim sorun olmaz herhalde şimdide yürüyüş yapıyorum![]()
Keske Yerken de öyle olsa ama hiç öyle olmadı canım bir baktım bitiverdiAfiyet olsun canim kahvaltin epeyy uzun olmus![]()
Ama sen emziriyordun dimi cnm. Süt cekmesi diye de bisey var. Yarin sabah saatlerinde biraz yesen de bastirsan aslinda hevesini.
AğlarımYarin kesin artisin![]()
Canım en kotu duphalac , bekunis onlar var onları deneyebilirsin yada İngiliz tuzuZaten kac gündür kabizım birde mayali hamuru yersem çatlarım herhalde![]()
4kepce nohut bide bulgur eksi olursa alkıslicamAğlarımdaha bugün yine tartildim eksiydi ama
![]()
Bende hic sevmem biliyomusun. Mecbur kaldikca iste nimettir diye birazcik yiyorm.Sağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmm![]()
Dolapta bir gün bekleyince daha güzel geliyor banaSağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmm![]()
4 kasiktir kız o4kepce nohut bide bulgur eksi olursa alkıslicam![]()
4 kasiktir kız o![]()
26 Eylül menü
13.30 yarım haşlanmış yumurta
1 kırmızı elma
18.00 4 kepçe nohut çok oldu1 kepçe bulgur pilavı az yağlı az tuzlu
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Adım gece atarımCordelia
Fitt_anne @Zipzip- E Elif_Eylul
Tmm canım bekliyorum o alkışı unutma ama4kepce nohut bide bulgur eksi olursa alkıslicam![]()
Aynen süper plan. Umarim ekside olursun. Dur bakiyim sen mavişmiydin. Yanlis dua etmiyim simdiYarin tartida eksi çıkarsam ödül olarak 1 tane yerim evdekilerde bayram eder![]()
Bi de sucunu hafifletmek icin pilava az yagli az tuzlu yazmissinTmm canım bekliyorum o alkışı unutma ama![]()
Oy oy şimdi biraz daha soğumuştur diyet olmasa varya offfffBende hic sevmem biliyomusun. Mecbur kaldikca iste nimettir diye birazcik yiyorm.
26 Eylül menü
13.30 yarım haşlanmış yumurta
1 kırmızı elma
18.00 4 kepçe nohut çok oldu1 kepçe bulgur pilavı az yağlı az tuzlu
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Adım gece atarımCordelia
Fitt_anne @Zipzip- E Elif_Eylul
Yok artikOy oy şimdi biraz daha soğumuştur diyet olmasa varya offfff![]()
Oy anam oy bende, tamam basma damarıma kız yeterDolapta bir gün bekleyince daha güzel geliyor bana![]()
Servis kaşıģıdır o servisGazman olacaksın kız bu ne bulgur nohut gaz yapan şeyler
![]()