- 12 Nisan 2009
- 8.205
- 28.838
- 1.073
- 43
Yuzde hesabindan anlamiyorum canim . Öyleyse rahatladımYüzdeler hesaplandığı için problem olmaz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuzde hesabindan anlamiyorum canim . Öyleyse rahatladımYüzdeler hesaplandığı için problem olmaz canım
Degil miyiz gercektenÖğlen yemeğini ye canım ,biz öcü değiliz![]()
Eveet gelelim seçimime ;
Öncelikle kaptanlarima emekleri icin cok teşekkür ediyorum @Zipzip-Cordelia
Ve bu yarista bana rakip olarak eşlik edenFitt_anne yi eksisi icin tebrik ediyorum pazartesi icin guzel bir eksi
Masterfit yarisida santranc gibi dogru hamleyi yapmazsan yenilirsin herkesin tahmin ettigi gibi mavi takimda encok kilo veren @nehir6161 seni eksin icin tebrik ediyor ve takimima transfer ediyorum inşallah bu haftayi bol eksilerle bol motivasyonlu bitiririz
Ve canimekim2009 senide mavi takima gonderiyorum canim
![]()
Ahh ahhh
Tabi yersin insafsizCanım bana yolla ne kadar özelden yaz alayım ben
Dilek allah seni hep guldursunNehirim güzel kızım şuan yuvandan ucuyorsun bizi aile bildiğin gibi onları da aile bil kizim bizim için mucade ettiğin gibi onlar içinde mucade et kızım bana laf getirme güzel yavrum ben senden razıyım Rabbim de razı olsun kızım![]()
Bildirimsizleri siyah takima atalim gelince yarismasinlar 1 hafta cezali olsunlarHepsi siyah takima bunlarin![]()
Tamam kaptanimDeğişen pek birsey olmayacak canim yuzde 8 e bolunecek
Diger takimin yüzdesi 9 a bolunecek
Kaptanım yardımcı chef fit master kaptanın var merak etme.Yuzde hesabindan anlamiyorum canim . Öyleyse rahatladım![]()
Supersin canimSpor yapıldı kabaklar pisti. Herşey kırmızı takım için.
![]()
Teşekkür ederim cnmKaptanım Nehiri alacağım diye 2 gün aç kaldı. Tebriklerzeyneppk harikasın.
Fitt_anne gerçekten harika kilo verdin ama yetmedi. Tebrik ederim tatlım.
@nehir6161 hoşgeldin bebeğim. Yine buluştuk şükür.
ekim2009
Seni seviyoruz Regl ayırdı bizi. Başarılar dilerim.![]()
Şifa olsun canımAşıdan geldim. Biraz dinleneyim![]()
Geçmişten gelemeyecegi için
Ben bile gaza geldimMavi takımın kızları yaklaşın yamacıma ve iyi dinleyin beni ...Bugun mavi takım için savaşmaya başlamanın zamanı geldi ...Bu cuma ya zaferle cikicaz yada başarı ile masterfit yarışmasina başlayan mavi takımı ilk yenilgiye biz sebep olarak ismimizi yazdıracaz
Maç 9o dk çok gördük son dk kaderin değiştiği maçları ve buna bu cums bir yenisi ekliycez
Ben bunu tek başıma basaramam sizin desteğinize ihtiyacim var... ben sayet bu cums alamazsak bu yarışı kendimi sucluycam bugün ki yenilgiden dolayı
Takım ruhunun oluştuğunu düşünüyorum Sizinde bu zeferi istediğinizi ve bunun icinde ne yapılması gerekirse yapacağıniza gözlerinizden gormesemde yüreğimde hissediyorum
Sevgili kızlarım umudun rengi maviyiz biz bende cums cok güzel olucagini umut ediyorum
Şimdi arkadaşlarim elinizden geleni ardinaza koymadan savaşındetoks yapabilirseniz yapın iki öğün beslenin sporu ödem suyunu eksik etmeyin
Ama öncelik sağlık herkes kendi vücudunu limitini bilir ..şayet yaptigin detoks cums patlama yaptiracaksa sakin yapms çünkü haftaya da baska bir arkadasin için yarisacaksin
Lütfen menü paylaşımı adim atmayı unutmayın ordan gelicek yüzde puanına ihtiyacımız olacak
Ve de aktif olun yanımda olmanızı istiyorumheyecanı birlikte yasadigimizi hissetmek benim ve takım arkadaşlarimiz için çok iyi gelecektir
Bunların hepsini yapincada otamatikman iyide kilo vericez
North River
@Noisy Girl
@fantastikaaa
@Aijoo
@Ytmz
@bluegreeneyes
@Umutumut82
ekim2009
BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ![]()
WowwwwSpor yapıldı kabaklar pisti. Herşey kırmızı takım için.
![]()
Yok mu arttıranAyy valla bende bir tablo yapana kadar bile 4 syafa geciyor
Çikolata en son dun iyi geceler yazmis daha gelmemis 87 sayfası var daha gelmezse 150 sayfası olur![]()
Ben seni tebrik etmemiş olabilirim üzüntüdenEveet gelelim seçimime ;
Ve bu yarista bana rakip olarak eşlik edenFitt_anne yi eksisi icin tebrik ediyorum pazartesi icin guzel bir eksi
Masterfit yarisida santranc gibi dogru hamleyi yapmazsan yenilirsin herkesin tahmin ettigi gibi mavi takimda encok kilo veren @nehir6161 seni eksin icin tebrik ediyor ve takimima transfer ediyorum inşallah bu haftayi bol eksilerle bol motivasyonlu bitiririz
![]()
cumaya göre eksi bir miiiiekim2009 ablacığım artık benimsin
motivasyon yazılarımla gönül rahatlığıyla motive olabilirsin
eksi 1 bekliyorum appla senden
yapiver abla zaten bugünü ksybettik çok mutsuzsuz cuma gunude kaybedip üzüntüden kendimi duvarlara vurmami istemiyorsan eksi 1 gel sen ablasin yaparsın
![]()
Sen kınayı hazırla cuma yakacam merak etmeSende yak bi yerine![]()
listeye bakınca benim aklımdan geçen de noisy girl ya da nehiri alıp beni postalamak en doğru hamle olurdu diye geçmişti aklımdan , aklın yolu bir gülüm hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun cumaya sabit kimse olmadan herkes bol eksi görsün inşallahhEveet gelelim seçimime ;
![]()
Regl döneminde daha hızlı çalışıyor meto ya ondan faydalanalom ablacumaya göre eksi bir miiii![]()
![]()
şimdiden başladım kımıl kımıl ediyorum ağrılara rağmen eksi 1 olur mu bilmem ama eksiye geçicem sözzzz gülüm![]()
sağ ol gülüm allah razı olsun cumaya herkes tartıda sadece eksi rakam görsün inşallahhh@nehir6161 hoşgeldin canım
ekim2009 ablacım artık rakip takimdada olsan bol eksilerin olsun inşallah
![]()
Alıbilirseniz bizden bu maçı altın takicam kına eşliğinde sanaSen kınayı hazırla cuma yakacam merak etme![]()
hahahahaha çok tatlısın yaaaaaKaptanım Nehiri alacağım diye 2 gün aç kaldı. Tebriklerzeyneppk harikasın.
Fitt_anne gerçekten harika kilo verdin ama yetmedi. Tebrik ederim tatlım.
@nehir6161 hoşgeldin bebeğim. Yine buluştuk şükür.
ekim2009
Seni seviyoruz Regl ayırdı bizi. Başarılar dilerim.![]()