- 12 Nisan 2009
- 8.207
- 28.846
- 1.073
- 43
Aaa siz kardesmisinizKardes mardes demicem göndercem seni takimdan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa siz kardesmisinizKardes mardes demicem göndercem seni takimdan![]()
Yaa gecmis olsun canimEvde yogurt yoktu oglum atesleniyor salata hazirlamaya vakit bulamadim
Yok canim niye sikayetci olayim sende kendimi görüyorum
Teşekkür ederim canimYaa gecmis olsun canim![]()
Geçmiş olsun canım çocuklar hep hastaBulgur pilavi cok severim biraz fazla bile yedim
Evde yogurt yoktu oglum atesleniyor salata hazirlamaya vakit bulamadim
Ah canim inşallah okuldadir veli evi aramazsin
Teşekkür ederim sorma kizim iyileşti oglum basladi hastalanmayaGeçmiş olsun canım çocuklar hep hasta![]()
Bizimkiler de öyle kuzum ya inşallah çabuk geçerTeşekkür ederim sorma kizim iyileşti oglum basladi hastalanmaya
Hüma da öyle önce ben cikican diye geçen haftada kitabını çantasına koymama rağmen öğretmenine yok demiş kadın kendi kitabını vermiş , kalemini kutusuna koymamış evde unuttum değip kayıp kutusundan almışYeğenim çok aceleci, suluk, kitap defter kalemlik unutuyordu. hep okula dönüyorduk. En önce kapıya o geliyordu. Sanki madalya veriyorlar ilk gelene. Öğretmen her toplantıda çok aceleci olduğunu söylüyor.![]()
Biz sporcuyuz canım , kim parayı basarsa onun için yarışlara çıkarızAaa ne cabuk kirmizi takimli oldun böyle kiz![]()
Heh şöyle dedim el mi olduk.gel sana sarılayım.![]()
Tek dileğim oAh canim inşallah okuldadir veli evi aramazsin
Öğretmende görürse dolabına kaldırıyor onda da olabilir.Tek dileğim ohangi veliden çıkacak kim bilir
Evet canim ablayim ben ablaAaa siz kardesmisiniz![]()
Yok canim niye sikayetci olayim sende kendimi görüyorum![]()
Elif üstüme yaptı günlügü naber kovarim seni
Bizimkilerin watsap grubu var geçen oradan yazmışlar hırkalar değişmiş diye dedim kızı servise bindirdim değişin .Tek dileğim ohangi veliden çıkacak kim bilir
Arkasina ismini yaz ben elife öyle yapiyodum igneyle yaptimBizimkilerin watsap grubu var geçen oradan yazmışlar hırkalar değişmiş diye dedim kızı servise bindirdim değişin .
Tamam o zaman kızlar ben giderEvet canim ablayim ben abla
Elif üstüme yaptı günlügü naber kovarim seni![]()
Benim ortanca da hastalandı 3 gün rapor verdi doktor inşallah küçüğe geçmezTeşekkür ederim sorma kizim iyileşti oglum basladi hastalanmaya
Hain domdomBiz sporcuyuz canım , kim parayı basarsa onun için yarışlara çıkarız
![]()
Yazdım kız ona rağmen değişmiş o gün dikkat etmedimArkasina ismini yaz ben elife öyle yapiyodum igneyle yaptim
Aman sende benim gibi gidemedimTamam o zaman kızlar ben gider![]()