- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kiz hepsi aynı hiç tembihledigimi yapmazBenim kide maske yokmuş gibi yırtık maskeyle dolanmış geçensöylemesem gam yemicem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz hepsi aynı hiç tembihledigimi yapmazBenim kide maske yokmuş gibi yırtık maskeyle dolanmış geçensöylemesem gam yemicem
![]()
Bana çekerse zor bende hep anneme babama tamam derdim bildiğimi okurdumYavaş yavas değişecek merak etme
Tersini söylemek lazım ozaman birde onu deneyeyimKiz hepsi aynı hiç tembihledigimi yapmaz![]()
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2923199
Mavişlerim kaptaniniz konuşuyorbeni yaptığımı yapsananiz bu süreçte kilo vermemeniz mümkün değil
![]()
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2923199
Mavişlerim kaptaniniz konuşuyorbeni yaptığımı yapsananiz bu süreçte kilo vermemeniz mümkün değil
![]()
Kiz futbolcular eski takimina gol atinca sevinmiyor bile. Azcik fairplay yaaBiz sporcuyuz canım , kim parayı basarsa onun için yarışlara çıkarız
![]()
Afiyet olsun canım bol kabaklı menü gelecek galibaEki Görüntüle 2923199
![]()
Yarin bende kabak yicem. Bu sekilde cok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 2923199
![]()
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2923199
![]()
Afiyet olsun canim ❤Kuzular bugunki menüm
Sabah 1/2 salatalik 1/2 domates 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 parca peynir çay
Ara 1 bardak çay 1 petibör
Ögle kıymalı şehriye corbasi yogurt 1 dilim ekmek
Ara tarcin karanfil limonlu su
Aksam sehriye corbasi bol salata
Ara kafeinsiz nescafe icerim tarçınli
Su 3 litre
30 dakika tempolu yürüdüm ama telefondaki adımsayar atmıyor.internetten pedometre siparis ettim
Zipzip-
Fitt_anne E Elif_Eylul
Cordelia
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım![]()
Tsk ederim kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Benim kide maske yokmuş gibi yırtık maskeyle dolanmış geçensöylemesem gam yemicem
![]()
Cok gecmis olsun rabbim şifa versinTeşekkür ederim canim![]()
Iyi aksamlar canim hosgeldinİyi akşamlar 110 sayfamı![]()