- 15 Kasım 2020
- 13.102
- 71.783
- 548
Biz de seni sevdik çok güzel adapte oldun takıma. Biraz kuralları olan bir takımız ama başka türlü gitmiyor bu yağlar.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de seni sevdik çok güzel adapte oldun takıma. Biraz kuralları olan bir takımız ama başka türlü gitmiyor bu yağlar.![]()
Yarın evde ne işin varOoo durumu biliyon yarın dışarı çıkamam bugün anam ağladı 10.000 yapana kadar
E Elif_Eylul Kaptanıma sor beni, o anlatır beni sana . Ben o kadar kilo vermişim hep ekmeğimde gözünüz . Kaç defa daha diyecem ekmeğine dokundurmam.Afiyet olsun canim3 dilim ekmek fazla olmus peki ne ekmegi bide krem peynir olmasa iyiymis yagli bir peynir türü
Aynen canım şaka yapıyorum sadeceTüm besinleri almalı dengeli beslenmeliyiz. Sadece kilo verdim olmaz. Hepimiz değerliyiz. Önce sağlık.
Ekmek yemeseydin yine gram verirsin ye kız sen ekmekE Elif_Eylul Kaptanıma sor beni, o anlatır beni sana . Ben o kadar kilo vermişim hep ekmeğimde gözünüz . Kaç defa daha diyecem ekmeğine dokundurmam.![]()
![]()
Tatlım ben ekmeksiz hayat düşünemiyorum şimdilik. Sonrası ya nasip ya kısmet. Ben kaç ekmekten 3 dilime kadar düştüm . Oda sınır 3 dedikleri için . Ekmek için mücadele ediyorum ben![]()
Ben gesmiyorum yoruluyorum uyurum geceM MissHayaLet ben uyuduktan sonra gelir laklak yaparsan ense köküne patlatcam bidaha
Bak senin yüzunden cikolata gecmisten çıkamiyor![]()
Fasulye etliye sütlüye karismayNHoşgeldin aramıza
Olsun cumaya eksi olursun canım
Fasulye ne be anlamadım
Eksin çok güzel canım Tebrikler![]()
Sen takımın dadli yanlarına aldandın dimiGözüm gir gir samatayi gördü ceza neyim yoktu gibi![]()
Yapma kaptanım ya ha gayret az kalmış tamamla lütfen
Yürü be gardaşımEkmek yemeseydin yine gram verirsin ye kız sen ekmek![]()
Aferin kız sana bu benim hiç aklıma gelmedi kesinlikle bende itiraz ediyorumOlmaz nehir ptesiye kadar bizdeydi onceki adimlari bizimdir itiraz ediyorum![]()
Ama ben kacirdim galibaE Elif_Eylul Kaptanıma sor beni, o anlatır beni sana . Ben o kadar kilo vermişim hep ekmeğimde gözünüz . Kaç defa daha diyecem ekmeğine dokundurmam.![]()
![]()
Tatlım ben ekmeksiz hayat düşünemiyorum şimdilik. Sonrası ya nasip ya kısmet. Ben kaç ekmekten 3 dilime kadar düştüm . Oda sınır 3 dedikleri için . Ekmek için mücadele ediyorum ben![]()
Bilmemmi ekmekci oldugunu bideE Elif_Eylul Kaptanıma sor beni, o anlatır beni sana . Ben o kadar kilo vermişim hep ekmeğimde gözünüz . Kaç defa daha diyecem ekmeğine dokundurmam.![]()
![]()
Hımmmm onaylanmadiAferin kız sana bu benim hiç aklıma gelmedi kesinlikle bende itiraz ediyorum![]()
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Kırdıysam özür dilerim. Ben biraz ekmekçiyimdir de .Ama ben kacirdim galiba
Sizleri yeni yeni taniyorum
Ama bu sekilde verebiliyorsun super![]()
Ekmeği kesince hemen kilo veren gruptan bu arkadaştaAma ben kacirdim galiba
Sizleri yeni yeni taniyorum
Ama bu sekilde verebiliyorsun super![]()
Kırmızı çizgim diyorsun,E Elif_Eylul Kaptanıma sor beni, o anlatır beni sana . Ben o kadar kilo vermişim hep ekmeğimde gözünüz . Kaç defa daha diyecem ekmeğine dokundurmam.![]()
![]()
Biz rakip olsakta , kardeş takımız . Aşk olsun böyle düşünmen üzdü beni
Afiyet olsun canım
Seninki iyi birşey yapıyor maşaallah. Benimki de ancak taş toplayıp gelir eve taş çubuk ne yapacaksa onlarla. Herhalde kışa hazırlık
Kaptanım buyrun siz diyiverin lütfen .
Sen nesin kapı gibi kaptanımız var burda nasıl birşey diyemiyorum. Birley diyemiyorum ne demek uleeeeennnn, onlar yokken sen vardın burda.
De kaptanım de ,içinde kalmasın
Çok iyi fikir ceza şart , biz ne edek bizde yemiyoruz. Kimsede yemesin. Yiyorlarsa paşa paşa cezalarını çeksinler
Teşekkür ederim tatlım sen ne kadar verdin bakim sarı takım olarak