- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
yeni kurallar getiriyorlar yaaaaablaaa nolduuuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni kurallar getiriyorlar yaaaaablaaa nolduuuu![]()
Benim ikinci de ne olduğunu anlamadım hiç sanci çekmedim nerdeyse gece 12 gibiydi yatsı namazını kılarken geldi 1 i 20 geçiyordu doğduğunda hastaneye girmemle doğurmam bir oldu az daha arabada doğacaktı sipamBenim 2 side çok zordu 2 de 1 gün boyunca evde çektim sancimi ilkinde suyum gelir gelmez gittim anaaa insanı öldürüyorlar elleri koy çıkar koy çıkarkendi sancim var üstüne üstlük suni sancıda veriyorlar
Açmak istemiyorum da mecbur işteBiyerden sonra kendin aciveriyosun yeterki doguruyum biran önce diye![]()
Kim getiriyor amanın. Nazi kampı mı burası. İsyaaaannnn.yeni kurallar getiriyorlar yaaaa![]()
İlk zamanlar etkilemişti ama sonra iyiki sezeryan oldum dedim. Normalle olsa cok baska sorunlar yasardim tahmin edebildim kendimi..Sağlıklı sıhhatli kucağına alsın annede sezaryan normal farketmez
Bende ikinci sezeryanda ki bastirmalari unutamiyorumİlk doğumu bende hiç hatırlamak istemiyorumikinci kolaydı şükür
Gel keyfim gel valla Rabbim 1 sancıda kurtarsın herkesi inşallah çok zor o anBenim ikinci de ne olduğunu anlamadım hiç sanci çekmedim nerdeyse gece 12 gibiydi yatsı namazını kılarken geldi 1 i 20 geçiyordu doğduğunda hastaneye girmemle doğurmam bir oldu az daha arabada doğacaktı sipam![]()
ama yaşın da genç daha tamamen kesilmesi için , utanmaya utanıyoruz muayene masası da korkulu rüyamız ama kadın doğum doktoru aksatılmaya gelmez bence çok önemli cesaretini toplayıp randevunu al bence elhanım kıdemlim değerlimHaklısın ..zarar gelmez ama ben kasılıp kalırım utancımdan. Muayene olmaya alışamadım.Sevindiydim bitti diye. Garibanın yüzü gülür mü ...
GeldimBendensinnngel yamacima
![]()
Harika afiyet olsunMenüm gelsin
Sabah
2 yumurtadan yeşillikli omlet
Peynir(1 kk Ezine,2 çubuk örgü, 1cubuk tel peyniri)
5 ızgara Zeytin
Domates
Salatalık
Sivri biber
15:30
1 avuç yer fıstığı
20:30
1 kase yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği
1 büyük köy domatesi
Su: 1,5 lt ,1 lt Dukan birasi
Eki Görüntüle 2923258
@zeyneppkCordelia @Filiz16 @Zipzip-
O zamn sorabilirsin canım miktarı ne kadar diye ,çekinme sorYoo bazen yazmıyorlar dikkatimi çekiyor![]()
Allah hidayet versin benimde 2 tane evladım var 2 si de normal doğum oldu ebeler o kadar iyiydiki, hatta 2. Ye hastaneye kontrole gittiğim de ebe bana demişti 1. Çok zor oldu korkmuyor musun 2. Ye kaldın . Korksaydım burda olmazdım . Acıları unutuluyor dedim gülüştük. 1 . Gerçekten çok zordu 2. 3 saatlik iş evden hastaneye gidip doğuma girmem hepsi 3 saatte oldu bitti. Dua isteyip bitene kadar doğum bitti.Bazı ebeler çok sinirli kızımda da oğlumda da doğuma girdiğim de çıktılar karşıma acı çekerken bide onların sinirini çekiyorsun aman yanlış anlama canım lafım sana değil aklıma geldiler bi an
Burda özellikle normal doğum olana kadar bekletiyorlar. 1 . Doğumun zordu sezeryan istiyorum yeter dedim. Herşey normal, normal doğum yapacaksın dediler . Zorlaya zorlaya doğurdum .Yok yaptirmiyorm. Ama yaptiran cok arkadasim varBen kendimde normal dogum yapamadim. Dayanabilecegim de düsünmüyorm o sanciya. Normal yapanlara saygim sonsuz gercekten. Hic kolay bir sey degil.
Harikasın baby
Evet ya öyle yapayım . 3 Evayla adımlarımı bitiririm. Haklısın .Eva yaparken adım yap. Olmuyor mu ? Ben genelde Eva yapiyorum.![]()
İşte benim güzeller güzeli spor kaptanım . Yani 15000 cik neki senin içinTamamladım canım. 15.000 ne ki bizim için.![]()
Benim çatım dardı. Uterusum gerideydi. Mecburen sezeryan oldum. Zaten normal doguramazdim. Cok korkuyordum.Geldim
Harika afiyet olsun
O zamn sorabilirsin canım miktarı ne kadar diye ,çekinme sor
Allah hidayet versin benimde 2 tane evladım var 2 si de normal doğum oldu ebeler o kadar iyiydiki, hatta 2. Ye hastaneye kontrole gittiğim de ebe bana demişti 1. Çok zor oldu korkmuyor musun 2. Ye kaldın . Korksaydım burda olmazdım . Acıları unutuluyor dedim gülüştük. 1 . Gerçekten çok zordu 2. 3 saatlik iş evden hastaneye gidip doğuma girmem hepsi 3 saatte oldu bitti. Dua isteyip bitene kadar doğum bitti.
Burda özellikle normal doğum olana kadar bekletiyorlar. 1 . Doğumun zordu sezeryan istiyorum yeter dedim. Herşey normal, normal doğum yapacaksın dediler . Zorlaya zorlaya doğurdum .
Harikasın baby
Evet ya öyle yapayım . 3 Evayla adımlarımı bitiririm. Haklısın .
İşte benim güzeller güzeli spor kaptanım . Yani 15000 cik neki senin için
Bir ara sırf adım yarışı yapalım![]()
Çekinmek değilde sormadim sadeceO zamn sorabilirsin canım miktarı ne kadar diye ,çekinme sor
Bendede ilkinde bastirmislardi ikinmayi bırakıp nefes alamıyorum diye bagirdigimi hatırlıyorum iki kişi birdenBende ikinci sezeryanda ki bastirmalari unutamiyorum![]()
Benim vajinusmus geçmişim vardi. Hangi akilla normali kabul ettim ya dogursaydim deyip durdumBenim çatım dardı. Uterusum gerideydi. Mecburen sezeryan oldum. Zaten normal doguramazdim. Cok korkuyordum.
Doğumun neresinde keyif var bacımGel keyfim gel valla Rabbim 1 sancıda kurtarsın herkesi inşallah çok zor o an
O dogum esnasinda sanirim. Benim ki sezeryan dikişlerime 4 kez bastırdilar. En son kadinin elini yakaladim daha kac kez basacaksiniz yeter diyeBendede ilkinde bastirmislardi ikinmayi bırakıp nefes alamıyorum diye bagirdigimi hatırlıyorum iki kişi birden![]()
Teşekkür ederim canımHarika afiyet olsun![]()
Sezeryani daha kolaydir diye tahmin ediyordum oda fenaymisO dogum esnasinda sanirim. Benim ki sezeryan dikişlerime 4 kez bastırdilar. En son kadinin elini yakaladim daha kac kez basacaksiniz yeter diye![]()
E oldu bittiye getirdin ya ondan dedim yoksa doğum hiç kolay olur mu candan can çıkıyorDoğumun neresinde keyif var bacım![]()