İlkiyle kıyaslayınca tabiki oldu bittiye geldiE oldu bittiye getirdin ya ondan dedim yoksa doğum hiç kolay olur mu candan can çıkıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkiyle kıyaslayınca tabiki oldu bittiye geldiE oldu bittiye getirdin ya ondan dedim yoksa doğum hiç kolay olur mu candan can çıkıyor
Aynen o da zordur son haftalar da her kontrole gittiğimde doktorun ağzının içine bakıyordum hani hiçmi sezaryen demiyecek diye e onda da dikişler sonra ağrıyor diyorlar normalde öyle daha acıyı çektiğini yetmiyormuş gibi sonrasında da ağrıyor oturup kalkamiyorsun korkudan her doğum şekli zordur sonuçta da isteeeeSezeryani daha kolaydir diye tahmin ediyordum oda fenaymis![]()
seni bekliyorlar bir de acunumuz gelsin de yeni yeni şeyleri kafa kafaya verip ayarlıyalım diyeeeeeKim getiriyor amanın. Nazi kampı mı burası. İsyaaaannnn.![]()
Anladım canım oy oy her doğum da anam geldi aklıma ilk olarak anne hakkı ödenmez dedikleri bu olsa gerek dedim nası ağlıyordum kizzzİlkiyle kıyaslayınca tabiki oldu bittiye geldiilki kabus gibiydi sabah 7 de girdim gece 1 buçukta odaya cikabildim
iyi geceler gülümmmİyi geceler kuzular![]()
İyi geceler abla görmezsin inşallah rüyandarüyam da doğum sezeryan görürsem yarın hepiniziiiii![]()
İyi geceler canimİyi geceler kuzular![]()
Konu ne ara buraya geldi anlamadımrüyam da doğum sezeryan görürsem yarın hepiniziiiii![]()
Ele başı benimKonu ne ara buraya geldi anlamadım![]()
İyi geceler canımBende yatıyorum iyi geceler kızlar![]()
İkinci dogumum daha zor oldu benim. Erken dogum yaptım, rahmim incelmişti yirtilma raddesine geldigi icin bebegi aldi doktor. Cok acım vardi gercekten birde ebeler cok bastirdi baska seyler falanda yapti. Amaaa bebeğim yogun bakima girince acımı unuttum. 2. Gun kendim kalkmaya basladim. İki dogumumda da hep yürüdüm yuruyerek iyilestim.Aynen o da zordur son haftalar da her kontrole gittiğimde doktorun ağzının içine bakıyordum hani hiçmi sezaryen demiyecek diye e onda da dikişler sonra ağrıyor diyorlar normalde öyle daha acıyı çektiğini yetmiyormuş gibi sonrasında da ağrıyor oturup kalkamiyorsun korkudan her doğum şekli zordur sonuçta da isteeee
Ben sezeryan oldum. Hic cok agrili bi hikayem olmadi. Rahattim yani.Sezeryani daha kolaydir diye tahmin ediyordum oda fenaymis![]()
Menüm 27 Eylül
Sabah 09.45
2 haşlanmış yumurta 2 zeytin
1 çatal peynir
1 lokma ekmek
Ara 2 porsiyon üzüm
Öğle 14.30
2 kabaktan yağsız kabak spagetti
Akşam 18.00
2 kabaktan yağsız kabak spagetti
Sütlü kahve sade kahve bol bol su. Yeşil çay vs.
Zipzip- E Elif_Eylul @zeyneppk
Menum
Sabah 12.00
1 armut
Aksam : 16.30
5-6 yk Etli nohut yemegi
5-6 yk Sebzeli bulgur pilavi
Bugun dengesiz oldu kahvaltı geç vakte kalinca yapmadim .
Su 3 lt tamamlarim
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Bugünkü menüm,
Sabah 2 dilim TB ekmek 1dilim peynir 5 zeytin az kaymakbir bardak çay.
Öğlen 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yanına bir tabak spagettisossuz
Akşam bir gözleme yanına çay![]()
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
![]()
Kuzular bugunki menüm
Sabah 1/2 salatalik 1/2 domates 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 parca peynir çay
Ara 1 bardak çay 1 petibör
Ögle kıymalı şehriye corbasi yogurt 1 dilim ekmek
Ara tarcin karanfil limonlu su
Aksam sehriye corbasi bol salata
Ara kafeinsiz nescafe icerim tarçınli
Su 3 litre
30 dakika tempolu yürüdüm ama telefondaki adımsayar atmıyor.internetten pedometre siparis ettim
Zipzip-
Fitt_anne E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun kızlar
Aynen canım canımızın parçasını görünce bir nevze de olsa unutuyoruz o acıyıİkinci dogumum daha zor oldu benim. Erken dogum yaptım, rahmim incelmişti yirtilma raddesine geldigi icin bebegi aldi doktor. Cok acım vardi gercekten birde ebeler cok bastirdi baska seyler falanda yapti. Amaaa bebeğim yogun bakima girince acımı unuttum. 2. Gun kendim kalkmaya basladim. İki dogumumda da hep yürüdüm yuruyerek iyilestim.
29 gün yaptım sanırım 7 kilo falan vermiştim ama ilk defa bu kadar uzın süre ekmeksiz diyet yapmıştım incelmem çok iyiydi.Birinci seviyede ne kadar verdin? Merak etdim![]()