Adım yarismasi pazartesi,salı, Çarşamba ve Perşembe dahil olsun ozamanKuzum mantıklı birşey diyorsun. Benim de aklıma geldi dün de söyledim. Ciddi düşündüm bu konuyu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım yarismasi pazartesi,salı, Çarşamba ve Perşembe dahil olsun ozamanKuzum mantıklı birşey diyorsun. Benim de aklıma geldi dün de söyledim. Ciddi düşündüm bu konuyu.![]()
Başka günlüklere baktimda yıllar yıllar olmuş acilali daha bizim mertebeye erişememislerDiger gunluklere bakinca en cok bizim günlük aktif 11 k ya ulasmisiz![]()
Günaydın canımGünaydın güzellikler![]()
Nehiri bolusucez o zamanNehirden 2 gün ayrı kaldım. Tekrar hasretine dayanamam.![]()
Teşekkür ederim canımAy ne güzel sakin gidiyorsunuz biz K harfine geçtik bu hafta. Çılgınlar gibiyiz
Ya ama ticari zeka bu valla tebrik ederim
geçmiş olsun canıımm
kolay gelsin canikoomm![]()
O zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.Adım yarismasi pazartesi,salı, Çarşamba ve Perşembe dahil olsun ozaman![]()
Günaydın canim ❤Günaydın güzellikler![]()
Paylasamiyoruz baksanaO zanan hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.![]()
O zaman soyle yapalim miO zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.![]()
En son sari takima gidiyorum diyecekPaylasamiyoruz baksanaonlar diyor bizim onlar diyor bizim
birinin elinde kalacak en son cekistirmekten
![]()
Hey maşallah Allah bereketini arttırsınBugun tarti yok ya merak etmiyorlar
Dun 68 yaziyordu bir ara sayida![]()
Börek yediğimizi nerden çıkardın ?Bundan sonra sari takimda devam etmek istiyorum borek yeyip 2 kg veriyorlar haftaya sari takima yazin beni![]()
Bunu böyle ayirirsak bu sefer kiloda devreye girecekO zaman soyle yapalim mi
Cuma -cumartesi-pazar adimlari yüzde 1
Pazartesi-sali-carsamba adimlari yuzde 1
Nasıl bir çözüm bulmalı acabaO zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.![]()
Neyse o zaman giden sporuyla gidecekBunu böyle ayirirsak bu sefer kiloda devreye girecekpazartesiye kadar burda kilo verdi oda bizim hakkımız olacak ama
![]()
Spor bir nevi çeyizNeyse o zaman giden sporuyla gidecek![]()
Cuma tatil? Cuma sayfada çok yoğun oluyor spor yapamayız. C.tesi pazar Bu olabilir.O zaman soyle yapalim mi
Cuma -cumartesi-pazar adimlari yüzde 1
Pazartesi-sali-carsamba adimlari yuzde 1
Günaydın canımGünaydın kizlarr![]()