Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne zamandır bu kilodasin peki?
bak şimdi beni analiz edecekkkk, et kızzzz:rolleyes::KK60:
son bir aydır 82.5 80.9 a kadar indim gülüm ama buraya yazdığım menülerden daha fazla yediğim de oluyordu daha azı da bazen midem aşırı ses çıkarıp bulanmaya başlayınca sussun diye yediğim de oluyor (iştah kaybı oluyor bazen )
111 kilodan bu kiloya inene kadar da 6 sene geçti o arada anca kafa yapımı değiştirdim al ver al verler de oldu arada ama şu lanettt gelesi 80 dan bir kurtulamadım psikolojik kendime çizdiğim sınır galiba bir atlasam o sınırın üzerinden, allahhhhh:rolleyes:

Niye canim🤭
2 bucuk yaşında anaokuluna başladı
4 yasinda ilk okula
Ama okuma yazma 3. Sinifta basliyor
1 ve 2. Sinif oyun grubu gibi
Elisa benim yeğenim 4. Sınıf 10 yaşında. Beynimi yakma. Neyse gelelim senin ufaklıga hiperaktif olabilir. Şuan ne desen bildiğini yapacak. Sadece güzelce anlat canım. Neden öyle davranması gerektiğini. Öğretmen kızdı uslu dur deme. Uslu dur çünkü sen öğrenemezsin arkadaşların öğrenemez. Basi agrir gibi. Sen oğlunu daha iyi tanırsin hangi sebeple uslu duracaksa o sebebi söyle. Evde bol bol oynasin enerjisini harcasin.

O da mantıklı. Ama bir konuya takılıyorum o niye böyle yazmış diye öncekine öncekine gidiyorum. Sonra başka mesaj görüyorum derken ben iptal. 😂😂😂
en son yazdığın sayfadan başlamıyor musun okumaya ama senin ki de çok yorar be gülüm

bak şimdi beni analiz edecekkkk, et kızzzz:rolleyes::KK60:
son bir aydır 82.5 80.9 a kadar indim gülüm ama buraya yazdığım menülerden daha fazla yediğim de oluyordu daha azı da bazen midem aşırı ses çıkarıp bulanmaya başlayınca sussun diye yediğim de oluyor (iştah kaybı oluyor bazen )
111 kilodan bu kiloya inene kadar da 6 sene geçti o arada anca kafa yapımı değiştirdim al ver al verler de oldu arada ama şu lanettt gelesi 80 dan bir kurtulamadım psikolojik kendime çizdiğim sınır galiba bir atlasam o sınırın üzerinden, allahhhhh:rolleyes:
Senin yöntem ağır işliyor sanki... 6 senede yaptığını 10 ayda yaptım ben, birde bizim yöntemi mi denesen. 🙈

Afiyet olsun canim 💞

Kolay gelsin canim 💞

Afiyet olsun canim 💞

Afiyet olsin canim 💞

Afiyet olsun canim artik guzel kilolar verirsin menun guzel sarmati cok yenediysen 💞

Bugun benimde istahim açıktı ya nedense kendimi zor frenlefim afiyet olsun canim 💞

Afiyet olsun canim 💞
Sağol canım 💕
1 tahta kaşık bulgur pilavı ne olaki?
Tahta kaşığını fotosunu yollayayım mı ? 🙈kaç yemek kaşığı ediyor bilmiyorum canım .
Hadi ya burdada öğretmenden cımbızla laf alıyorsun genelde feedback pek vermiyorlar
Burda ayak üstü de sorabiliyorsun çocuğun durumunu birşey oldu mu öğretmen gördümü sorar yada email atar. Geçen çocuğum wc de kapıya parmağı sıkışmıştı öğretmen email attı. Durumu nasıl geçmiş olsun diye. Tabi öğretmen öğretmene değişiyor. Elhamdülillah bize şuana kadar hep iyi öğretmenler denk geldi. Bazı arkadaşlardan da duyuyorum inanasım gelmiyor. Kötüsü de kötü oluyor işte
😍😍😍😍😍
İnşallah size ayak uydurabilirim cnm 😁
Tekrar kk bagimliligini kazanmam lazim 😅

Ahhh ahhh dilegim ne günlerdi, listelerin tozunu attiriyoduk 🤩🤩🤩

İnşallah bitanem 😍

Bende memnun oldum sevilay hanimcim 😁🤩🤩🤩

Eski avatarim hangisiydiki 🙄

Teşekkür ederim, paylasilamayan nehircim 😍

Ivettttt 😍😍😍

O da özüne dönmüş :)))
Sen bütün sayfayı mı okudun? Hakkımızda da herşeyi biliyorsun maşaAllah 🙈
7 bucuk yasinda 4. Sinifa gidiyor canim
Evet doğru sizin orda sistem daha farklı çalışıyor. Allah sabırlık ve kolaylık versin .

O da mantıklı. Ama bir konuya takılıyorum o niye böyle yazmış diye öncekine öncekine gidiyorum. Sonra başka mesaj görüyorum derken ben iptal. 😂😂😂
En iyisi gecmisi cok biriktirmemek 🤭
Sendr benim gibi gecmise dogru gecmis yapıyormuşsun yanliz degilim 😅
Ben nerde kaldigimi unuttugum icin son sayfadan geri sayim yapiyorum 🤭

en son yazdığın sayfadan başlamıyor musun okumaya ama senin ki de çok yorar be gülüm
Yok ben mesela baktım umut düştüğünü anlatmış sonra baktım aşka yazmış. Baktım az yemiş ona yazdım. Tutku az konuşun demiş onu gördüm ona yazdım. Sonra seni gördüm sana yazdım.ne yaptığım belli değil. 🤷🤷

Evet doğru sizin orda sistem daha farklı çalışıyor. Allah sabırlık ve kolaylık versin .
Sagol canim 💞 cok kucuk yasta sorumluluk ogretiyorlar bir yandan iyu bi yandan biraz zorluyor hayırlısı

Tahta kaşığını fotosunu yollayayım mı ? 🙈kaç yemek kaşığı ediyor bilmiyorum canım .

Burda ayak üstü de sorabiliyorsun çocuğun durumunu birşey oldu mu öğretmen gördümü sorar yada email atar. Geçen çocuğum wc de kapıya parmağı sıkışmıştı öğretmen email attı. Durumu nasıl geçmiş olsun diye. Tabi öğretmen öğretmene değişiyor. Elhamdülillah bize şuana kadar hep iyi öğretmenler denk geldi. Bazı arkadaşlardan da duyuyorum inanasım gelmiyor. Kötüsü de kötü oluyor işte

Sen bütün sayfayı mo okudun? Hakkımızda da herşeyi biliyorsun maşaAllah 🙈

Bir daha tahta kaşıkla koyunca bak bakalım kaç yemek kaşığı oluyor. Tahta kasıklarda boy boy. Mesela ben de bal için çay kaşığı kadar da var. Kocaman kepçe kadar da. :KK66:

Sağol canım 💕

Sen bütün sayfayı mı okudun? Hakkımızda da herşeyi biliyorsun maşaAllah 🙈

Kız seni herkes biliyor. Popülersin sen. ♥️💋

Bir daha tahta kaşıkla koyunca bak bakalım kaç yemek kaşığı oluyor. Tahta kasıklarda boy boy. Mesela ben de bal için çay kaşığı kadar da var. Kocaman kepçe kadar da. :KK66:
Tamam canım bakarım yemek kaşığı hesaplayıp yazarım inşaAllah 🥰
Elisa benim yeğenim 4. Sınıf 10 yaşında. Beynimi yakma. Neyse gelelim senin ufaklıga hiperaktif olabilir. Şuan ne desen bildiğini yapacak. Sadece güzelce anlat canım. Neden öyle davranması gerektiğini. Öğretmen kızdı uslu dur deme. Uslu dur çünkü sen öğrenemezsin arkadaşların öğrenemez. Basi agrir gibi. Sen oğlunu daha iyi tanırsin hangi sebeple uslu duracaksa o sebebi söyle. Evde bol bol oynasin enerjisini harcasin.
Orda kurallar farklı canımm. Burda farklı türkiyede farklı benim kızım 10.5 yaşında 5. Sınıfa gidiyor oğlum 7 yaşında 1. Sınıfa gidiyor . Neden hiperaktif ona inmek gerekiyor. Küçük yaşlarda eğitime başladığı için olabilir başka neden olabilir zor ya Allah yardım etsin.
Sagol canim 💞 cok kucuk yasta sorumluluk ogretiyorlar bir yandan iyu bi yandan biraz zorluyor hayırlısı
Allah yardımcın olsun çocuklarında senin de zor küçük yaşta eğitimin başlaması daha oyun çocukları onlar .

Back
X