Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Demek kaptan olmak için yarışıyorlar :confused: :KK70: :KK70: :confused:
Taht savaslari
m1102.gif

Kız bari ne yediğini yazma burda açız gelmiş 3,4 tabak kısır falan yedim diyorsun garezinmi var bize hı:KK67:
Kiz 3/4 tabak kısır ne bir tabak yedim 🤭🤭🤭 baanne ben mi aç bıraktım yeseydin:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Kaderimiz böyle canım maalesef 😔
Kaderim degildi. Benim secimlerimdi. Ama gecmiste kaldı keşke deyip ağlamıyorum artik. İnşallah onumde guzel bir omur olacak. İstedigimi giydigim, rahat yuruyup kostugum. Gecen yil bu zamanlar biri bana 10bin adim atacaksin dese asla inanamazdim. 15 dk leslie bile bitiremiyordum...

Kaderim degildi. Benim secimlerimdi. Ama gecmiste kaldı keşke deyip ağlamıyorum artik. İnşallah onumde guzel bir omur olacak. İstedigimi giydigim, rahat yuruyup kostugum. Gecen yil bu zamanlar biri bana 10bin adim atacaksin dese asla inanamazdim. 15 dk leslie bile bitiremiyordum...
Sporda güzel ilerliyorsun birakma canim 🥰🥰

Aynen valla bende baktım herkes fit cıvıl cıvıl giyiniyor bide kendime baktım ve karar verdim 75 kiloyla başladım

Şuan benim olduğum kilo 😂🤣 evet maalesef hala istedigim kiyafette beden bulamiyorum
1ci hamilelikte baya kilo aldım doğumdan sonra da hiç dikkat etmedim 2cide hiç kilo almadım hatta 3,4 kilo verdim doğum günlerimdi beni gören , 7 aylık sanıyordu bu yıl martta başladım diyete sende baya kilo vermişsin bu kalanı hayli hayli verirsin 😍

1ci hamilelikte baya kilo aldım doğumdan sonra da hiç dikkat etmedim 2cide hiç kilo almadım hatta 3,4 kilo verdim doğum günlerimdi beni gören , 7 aylık sanıyordu bu yıl martta başladım diyete sende baya kilo vermişsin bu kalanı hayli hayli verirsin 😍
Keşke bende insan gibi kilo alsaydim. İkisinde de 28er kg aldim 😂

Back
X