- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sagol pek güzel gitti yavan oldu ama olsunduAfiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol pek güzel gitti yavan oldu ama olsunduAfiyet olsun![]()
Taht savaslariDemek kaptan olmak için yarışıyorlar![]()
![]()
![]()
![]()
Herkes aç geziyor deli gibi uğraşıyor ama kimse de kaptanlık istemiyor anlamadım ben bu işiDemek kaptan olmak için yarışıyorlar![]()
![]()
![]()
![]()
He canım he![]()
Kiz 3/4 tabak kısır ne bir tabak yedimKız bari ne yediğini yazma burda açız gelmiş 3,4 tabak kısır falan yedim diyorsun garezinmi var bize hı![]()
Kurtuldun misafir gelincede çıkar koy hazırCocuklarda yemedi. Eşim zaten calisiyo. Buzluga atcam![]()
Herkes aç geziyor deli gibi uğraşıyor ama kimse de kaptanlık istemiyor anlamadım ben bu işi![]()
Kaderim degildi. Benim secimlerimdi. Ama gecmiste kaldı keşke deyip ağlamıyorum artik. İnşallah onumde guzel bir omur olacak. İstedigimi giydigim, rahat yuruyup kostugum. Gecen yil bu zamanlar biri bana 10bin adim atacaksin dese asla inanamazdim. 15 dk leslie bile bitiremiyordum...Kaderimiz böyle canım maalesef![]()
Öyle kalmış aklım da aç kalmaktan hafıza zayıflamışKiz 3/4 tabak kısır ne bir tabak yedimbaanne ben mi aç bıraktım yeseydin
![]()
Ben sebebimi söyledimHerkes aç geziyor deli gibi uğraşıyor ama kimse de kaptanlık istemiyor anlamadım ben bu işi![]()
Sporda güzel ilerliyorsun birakma canimKaderim degildi. Benim secimlerimdi. Ama gecmiste kaldı keşke deyip ağlamıyorum artik. İnşallah onumde guzel bir omur olacak. İstedigimi giydigim, rahat yuruyup kostugum. Gecen yil bu zamanlar biri bana 10bin adim atacaksin dese asla inanamazdim. 15 dk leslie bile bitiremiyordum...
Aynen valla bende baktım herkes fit cıvıl cıvıl giyiniyor bide kendime baktım ve karar verdim 75 kiloyla başladımKaderim degildi. Benim secimlerimdi. Ama gecmiste kaldı keşke deyip ağlamıyorum artik. İnşallah onumde guzel bir omur olacak. İstedigimi giydigim, rahat yuruyup kostugum. Gecen yil bu zamanlar biri bana 10bin adim atacaksin dese asla inanamazdim. 15 dk leslie bile bitiremiyordum...
Hastalik zamanlari buzluktan iyi geliyor bana. Misafir kabul etmiyorum ben ancak annemler yada kv o zamanda iyi yemek yapinca cagiririmKurtuldun misafir gelincede çıkar koy hazır![]()
İmkanim oldukca okula yuruyerek gidip gelcem. Olmazsa evde devam ama biraz daha egzersize yonelmem gerek. Gobek ve kalca icinSporda güzel ilerliyorsun birakma canim![]()
Şuan benim olduğum kiloAynen valla bende baktım herkes fit cıvıl cıvıl giyiniyor bide kendime baktım ve karar verdim 75 kiloyla başladım
Aynen canımHastalik zamanlari buzluktan iyi geliyor bana. Misafir kabul etmiyorum ben ancak annemler yada kv o zamanda iyi yemek yapinca cagiririm
1ci hamilelikte baya kilo aldım doğumdan sonra da hiç dikkat etmedim 2cide hiç kilo almadım hatta 3,4 kilo verdim doğum günlerimdi beni gören , 7 aylık sanıyordu bu yıl martta başladım diyete sende baya kilo vermişsin bu kalanı hayli hayli verirsinŞuan benim olduğum kiloevet maalesef hala istedigim kiyafette beden bulamiyorum
Keşke bende insan gibi kilo alsaydim. İkisinde de 28er kg aldim1ci hamilelikte baya kilo aldım doğumdan sonra da hiç dikkat etmedim 2cide hiç kilo almadım hatta 3,4 kilo verdim doğum günlerimdi beni gören , 7 aylık sanıyordu bu yıl martta başladım diyete sende baya kilo vermişsin bu kalanı hayli hayli verirsin![]()