- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Karınca gibiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karınca gibiyim
Afiyet olsunKızlarcımmmm bugünki menü
Sabah 3 yesil biber ,1 domates ,1 yumurta ,1 diş sarımsak ve 1 çay kaşiğı yağla menemem +1.5 dilim ekmek+ 1 parça peynir+ çay
Ara 3 ceviz ve ayran
Öğle 1 tabak nohut 1 ufak tas yoğurt 1 kaşık pilav
Ara kafeinsiz türk kahvesi 1 mandalina
Akşam 1 tabak nohut salata 2 salatalik turşusu 1 dilim ekmek
2litre suZipzip-
Fitt_anne E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım.Kızlarcımmmm bugünki menü
Sabah 3 yesil biber ,1 domates ,1 yumurta ,1 diş sarımsak ve 1 çay kaşiğı yağla menemem +1.5 dilim ekmek+ 1 parça peynir+ çay
Ara 3 ceviz ve ayran
2litre suZipzip-
Fitt_anne E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım29 eylül çarşamba menüsü
12:30
2 bardak tarçın kakao türk kahveli süt
1 yeşil 1 kırmızı elma
19:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
10 badem
1 taze ceviz
su şimdilik 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Fitt_anne
Çok geçmiş olsun canım.bu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf![]()
sarma yoookAfiyet olsun canım![]()
sağ ol gülüm hava her kapandığın da basınç arttığın da yada farklı rüzgar estiğin de böyle oluyor alıştım :)))Çok geçmiş olsun canım.![]()
Nohut yemem demistin iki öğünde de yemişsinKızlarcımmmm bugünki menü
Ara 3 ceviz ve ayran
2litre suZipzip-
Fitt_anne E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun ablam29 eylül çarşamba menüsü
1 yeşil 1 kırmızı elma
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
10 badem
1 taze ceviz
su şimdilik 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Fitt_anne
Geçmiş olsun canımbu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf![]()
Geçmiş olsun ablabu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf![]()
Hey Allahimya gecmis olsunAzcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmışbabaları gelsin öyle devam edicem..
O kadar bagirdi ki parmagi catladi birşey oldu sandim. Sesi de duydum çünkü sert kapadi dolabiHey Allahimya gecmis olsun
asıl sana, kızına geçmiş olsun gülüm parmağı kanadı mı ayy nasıl acımıştır şimdiAzcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmışbabaları gelsin öyle devam edicem..
yine de çok acır buz koydunuz mu hemenO kadar bagirdi ki parmagi catladi birşey oldu sandim. Sesi de duydum çünkü sert kapadi dolabisadece deri hafif siyrilmiş cok şükür
allah razı olsun senelerdir olan şey alıştım da ani hava değişimlerin de baya cozutuyor, inşalah bu seneyi de geçen sene gibi dayanırım ilaçsız geçiririm , bilinçalrının gücü sağ olsuunnnGeçmiş olsun canım![]()
Afiyet olsun ablacim29 eylül çarşamba menüsü
1 yeşil 1 kırmızı elma
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
10 badem
1 taze ceviz
su şimdilik 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Fitt_anne
Cok gecmis olsunbu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf![]()
Cok gecmis olsunAzcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmışbabaları gelsin öyle devam edicem..