- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Sizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş dahaIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş dahaIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam
Az kalmis canim sabretIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam

böyle gelir

Bitmedi canim bugun tarlada dondu kulaklarimiz günes var göya ama ruzgar çok incir bitiyor firmalar kapatmis çogu,cevizleri topladk,elmalar duruyor,zeytin kasimda balsicak ama bizimkinler ortaginda gitmicemSizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş daha
Bende bittimAz kalmis canim sabret
Sabret diye diye bitirecegiz

Limonlu bitki cay ictim kabul muKızlar bugün son gün sarı takima gececekler Dukan birası icmeyeni almıyoruz

ekmek yiyeni alıyoruz

Bildirimini bekliyoruzTamam beni al o zaman
Soda alayim bugun

SabretBende bittim

Afiyet olsunMutfak duruyor,süpürge duruyor,camasirlar makinada yıka beni yıka beni diyor,ben oturdum 2bardak çayin üstune kahve iciyorum

TamamSabret

Kaybedersek suçlusu sensin sonuçta beni sen yetiştirdinGözlerim yaşardı zaten
Ama hakkını veriyon masallahgizli cevhermişinde haberimiz yokmuş :)))
Cok gecmis olsun cnm
Sizinkilere de cok gecmis olsun cnm

Ayol Sefan olsun kiz iş biter miTeşekkür ederim canım

Yokya yiyorumki hepAman yakında 49 görürsün sen var mı değişiklik son fotodan.
 sporu devamlı yapsam olurdu. Ama memnun gibiyim halimden azcık
 sporu devamlı yapsam olurdu. Ama memnun gibiyim halimden azcık 
Ayyy 51 mii

Darısı başına kaç kilolardasın?
 Darısı başına kaç kilolardasın?Çok geçmiş olsunCok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitifailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
 Rabbim şifa versin.
 Rabbim şifa versin. Efenim burda

Eylül diyoki anne senin götün büyümüs

pardon popon dedi kizim tarladayim icime iclik giydim

Ay buna çok güldüm
 Ay buna çok güldüm 

Kim sararmışyaSarı yakismamis

Amann s..et her türlü iş bitmiyor zatenMutfak duruyor,süpürge duruyor,camasirlar makinada yıka beni yıka beni diyor,ben oturdum 2bardak çayin üstune kahve iciyorum

Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldımBildirimini bekliyoruz

Yokya yiyorumki hepsporu devamlı yapsam olurdu. Ama memnun gibiyim halimden azcık
Darısı başına kaç kilolardasın?
Çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.
Efenim burda
Ay buna çok güldüm
Kim sararmışya

Kaçsın 56 mı??Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldım