- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Sizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş dahaIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş dahaIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam![]()
Az kalmis canim sabretIncir canim yıldım ama yarin degil cumartesi pazar gitcem bidaha tamam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
böyle gelir
![]()
![]()
![]()
![]()
Bitmedi canim bugun tarlada dondu kulaklarimiz günes var göya ama ruzgar çok incir bitiyor firmalar kapatmis çogu,cevizleri topladk,elmalar duruyor,zeytin kasimda balsicak ama bizimkinler ortaginda gitmicemSizin orda havalar sogumadimi cnm tarla işleri bitmemiş daha
Bende bittimAz kalmis canim sabret
Sabret diye diye bitirecegiz![]()
Limonlu bitki cay ictim kabul muKızlar bugün son gün sarı takima gececekler Dukan birası icmeyeni almıyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ekmek yiyeni alıyoruz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bildirimini bekliyoruzTamam beni al o zaman
Soda alayim bugun![]()
SabretBende bittim![]()
Afiyet olsunMutfak duruyor,süpürge duruyor,camasirlar makinada yıka beni yıka beni diyor,ben oturdum 2bardak çayin üstune kahve iciyorum![]()
TamamSabret![]()
Kaybedersek suçlusu sensin sonuçta beni sen yetiştirdinGözlerim yaşardı zaten
Ama hakkını veriyon masallahgizli cevhermişinde haberimiz yokmuş :)))
Cok gecmis olsun cnm
Sizinkilere de cok gecmis olsun cnm
Ayol Sefan olsun kiz iş biter miTeşekkür ederim canım![]()
Yokya yiyorumki hepAman yakında 49 görürsün sen var mı değişiklik son fotodan.
Ayyy 51 mii
Çok geçmiş olsunCok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitifailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Efenim burda
Eylül diyoki anne senin götün büyümüs![]()
![]()
pardon popon dedi kizim tarladayim icime iclik giydim
![]()
![]()
![]()
Kim sararmışyaSarı yakismamis![]()
Amann s..et her türlü iş bitmiyor zatenMutfak duruyor,süpürge duruyor,camasirlar makinada yıka beni yıka beni diyor,ben oturdum 2bardak çayin üstune kahve iciyorum![]()
Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldımBildirimini bekliyoruz![]()
Yokya yiyorumki hepsporu devamlı yapsam olurdu. Ama memnun gibiyim halimden azcık
Darısı başına kaç kilolardasın?
Çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.
Efenim burda
Ay buna çok güldüm
Kim sararmışya![]()
Kaçsın 56 mı??Tamam yarin bildirim yapayim bu ara kilo aldım![]()