Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi geceler kizlar bol eksili bir cuma olsun insAllah :KK68:
Iyi geceler canim :)
%1,5 ve üstü kabulumuz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Borek yemiyormuydun nerden cikti 1.5
Ev fiyatına bir araba alırsam küçük odayı ona tahsis edicem kız öyle deme 🤣🤣 şimdi bizim arabanın yüzüne bakan yok ondan otoparkta rahat rahat duruyor🤣🤣
:D evi geciyor cogusu canim yeni modeller hele hele benim gozumun kaldiklari
Sarı takım kabul etmezse dışarda kalacan ama

Allah rahatlık versin kaptanım 💕

O zaman. Ben yarın geliyorum 🤣
Heee onlarda citayi yukseltmisler 1.5 diyorlar sanirsin arsasiyla verecekler :D bayada kuculdum 15 kg verdim sıkisirdim oysa ki :(

:KK70: evi geciyor cogusu canim yeni modeller hele hele benim gozumun kaldiklari

Heee onlarda citayi yukseltmisler 1.5 diyorlar sanirsin arsasiyla verecekler :KK70: bayada kuculdum 15 kg verdim sıkisirdim oysa ki :KK43:
Kız ne böreği ben 1,5 geçtiğime göre sarı takima da o yakışır 😂😂😂😂 sonra koruma spor hadi bakalım 😪

Bu geceyi atlattik mi tamamdır😬Sarı takımda hazırlıklar başlamış bile sen geliceksin diye benden duymuş olma🤭sena börek filiz baklava acicakmis hadi iyisin gene😁😁
He hee kanka baraji yukseltmisler benim puan tutmuyor bu hafta yeniden hazirlanacagim :D

:KK70: evi geciyor cogusu canim yeni modeller hele hele benim gozumun kaldiklari

Heee onlarda citayi yukseltmisler 1.5 diyorlar sanirsin arsasiyla verecekler :KK70: bayada kuculdum 15 kg verdim sıkisirdim oysa ki :KK43:
Bende sana yetiştim sayılır ama almıyorlar beni de 1.5 u da geçiyorum halbuki neredeyse 2 katı geliyorum almıyorlar ya

Ben gördüm bugün senj sarı takımlık olmuşsun😁 ben anlarım Elim terazidir benim 😜😜

Back
X