• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim o sonucta gayet guzeldi o kiloyu korumanda cok guzel gecen hafta tersi olmustu demi 😍
İşte bende aynı döngüden korkuyorum 🤣
Yakışır ama 😍 askrhpozitif askrhpozitif askrhpozitif askrhpozitif e de Cordelia Cordelia Cordelia Cordelia da hepsine yakışır yarini iple çekiyorum 🤗💐
🥰🥰
Günaydin 5ten beri uyanigim. Acımdan ölüyorummmm
Oyy kıyamam
Günaydın hayırlı mutlu cumalar. 🌸🥀💐
💙♥️♥️💙♥️♥️💙
Günaydın canım ❤️
Günaydın kızlar :KK36::KK36:
Günaydın kaptanım ❤️
Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah:KK15:
Günaydın canım ❤️

Gunaydin hayırlı cumalar :KK68: :KK68: :KK68:

Günaydın canım 🥰
Günaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Çok geçmiş olsun canım heryerde salgın var rabbim şifa versin 😔
Günaydın canım kaptanlık bu hafta senin sanırım Nehir6161 Nehir6161 ile ikinizden birinz kapacaksınız
Günaydın canım kızlar❤️💙💛 tartıların yüzümüze güldüğü bir gün olsun inşallah 😍😍
Günaydın canım amin🥰
💗💗💗💗💗Günaydın herkese💗💗💗💗💗
Günaydın canım ❤️
Gunaydin herkese :KK68:
Günaydın canım 💙
Herkese günaydın hayirli cumalar 💐❣️
Günaydın kaptanım 🥰
Ben de katilabilir miyim?
Hoşgeldin Zeynep
Gunaydin kizlar ❤
Günaydın canım
Geçmiş olsun canım 💙 düşme hikayeleri hep komik gelir bana. İniş yapmadığın için ayrıca sevindim ama 🤣:KK48:
🤣Bende dustugum de oturup gulenlerdenim
Bende erken yatacaktım güya ama uyku tutmadı . Şimdi de çok uykum var
Ben erken yattım ama hala var
Benden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım 😊

Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Tebrik ederim canım
Günaydın canim ❤
Kaptanlik devretme olmasın yaa 🙄🙄
Bencede o zaman tadı ve amacı kalmıyor
Günaydın kızlar :KK68::KK68:
Günaydın canım
Eki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Hadi bismillah ablam
Eki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Başlangıcin hayırlı olsun
Günaydın kızlar geçen hafta 67.200 sanırım yanlış hatrlamiyroum varsa yanlışım düzeltin
Bugün 66.100
-1100
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
@zeyneppk
İki haftadır cok aktif giremedim kusura bakmayın bundan sonra tam gaz devam
Tebrik ederim canım
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum 💙💚💙💚🌍
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Fitt_anne Fitt_anne
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
4 kilo vermedim ama güzel kilo verdim :süslü: kapışacaz zaten beybi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Merakla bekliyorum valla🤣
Benimde ehliyetim 20 yillik ama hic kullanmadim diyebilirim sonra esimle kullanalim dedik ama ben yapamayip kendimi kitliyordum sanki yapamiyorum diye ışıklarda arabadan indigimi biliyorum aglayarak panikten sonra otomatik aldik ohh be bu arabami dedim sanki kendi kendine gidiyordu 😂
Darısı başıma 🤣🤣
Gönaydın fitler:KK53: hitler gibi oldu da neyse idare edin:KK45:
Günaydın hoşgeldin ☺️
Eki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu 😫 Fitt_anne Fitt_anne kusura bakma canim :KK43:
Zipzip- Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
Tez vakitte kırılacak bu inatçı 69 azimle devam canım 🥰
Nispet mi yapıyorsun kız sen 🙄terlikle kovalayasim geldi maşallah 🥰

Dikkat edince guzel kilo vermissin tebrik ederim canim
Resim atiyoruz dun aksam etikette de söylemiştim canim 🤗
IMG_20211001_103752.webp

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Fitt_anne Fitt_anne tartimda seni etiketlemeyi unuttum canim kaptanim affet beni😅
Gecen cuma:100.7
Bu cuma: 98.8
Ya var söyleyecek söz bulamıyorum 😢okadar muyluyumki emeklerinizin karşılığıni aldığıniz için 💙💙💙💙 tebrik ederim canım iraden azmin için çok iyi iş cikardiniz👏👏👏

Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Evde yatış size iki güne bizede gelir:(

Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Oglanda birsey var mi canim gerci gecen hafta oda hastaydi galiba

Back
X