• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeşil çayı ben Dukan birasi olarak tüketiyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum
Bana da diyetisyenim sürekli tüketmem gerektiğini söylüyor ödem için de zayıflamak içinde çok iyi

Listem her cuma yenileniyor bir hafta kontrol bi hafta ölçüm oluyor umarım kilolaromız hemen gider yürüyüşle😂😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-10-15-14-43-93_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2021-10-10-15-14-43-93_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 28
Dinleyemiyorum 4y dk sonra kızımı bırakmaya gideceğim . 😔nasıl araba sürecem bilmiyorum.

Sende orantılısın bence . Zayıhlayınca onlar kalmayacak üzülme
Bacak kısmı çok zayıf üste göre üst 3 gen gibi, gögüs ler cabası, boy 1.50
Ayy ben gidiyorum yazınca daha bi agır geldi gerçekler 🤣

Listem her cuma yenileniyor bir hafta kontrol bi hafta ölçüm oluyor umarım kilolaromız hemen gider yürüyüşle😂😂😂😂😂
Sen kac kiloydun yaa neden böyle bir liste verdiki salata yok bisey yok

Bacak kısmı çok zayıf üste göre üst 3 gen gibi, gögüs ler cabası, boy 1.50
Ayy ben gidiyorum yazınca daha bi agır geldi gerçekler 🤣
Aynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorum 🤣🙈

Aynı ben üst alta doğru üçgen ben dert etmiyorum sende etme. Gidecek inşaallah . Özel bir yer açsaydınız da oraya atsaydık fotoları . Ben buraya atmak istemiyorum 🤣🙈
Özellerde millet kavga ediyor :KK45:

Sen kac kiloydun yaa neden böyle bir liste verdiki salata yok bisey yok
Şuan 94 kiloyum tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay işlemlerin olacak acil kilo vermem gerekiyor buna sebeb de listem böyle bu hafta

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım 🥰

Günaydın kaptanım 🥰

Günaydın canım 🥰

Geçmiş olsun canım 🥰

Günaydın pika pika🥰

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım 🥰

Günaydın canım 🥰

Günaydın canım 🤣 davetsiz misafir olma ihtimali var mı😭

Günaydın migi ❤️

Günaydın abla 🥰

Günaydın madam 💐

Günaydın abla 🥰

Günaydın canım maşallah çok güzel ilerliyorsun 🥰 bende mi niyetlensem diye düşünmeden edemiyorum

Günaydın canım ❤️

Yarın avantajı aldin mi gerisi bizde inslalah ablacım 💪

Buda iyi fikirmis 🤣🤣

Maşallah canım

Günaydın canım ❤️

Elhamdülillah sen nasılsın

Günaydın canım ❤️

Daha derken bişey kalmamış ki benim daha 1000 ve hiç halim yok tembellik yapıyorum 🙄

Olsun canım kendini ne zaman ayarlayabilirsen o zaman 😘
Hamdolsun canım bende iyiyim çok şükür 🥰❤️

İşte o yüzden sordum benim gibi olanlar bölgesel nasıl çalışıyorsunuz diye sen özel olarak çalışıyor musun

Şuan 94 kiloyum tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay işlemlerin olacak acil kilo vermem gerekiyor buna sebeb de listem böyle bu hafta
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım bende senin gectigin yollardan geçtim ama.ben tüp bebek tedavi öncesi 8 ayda 27 kilo verip sonra başlamıştım senin kilon varken tedaviye başlamışsın bu kiloların üzerine iğneler ilaçlar dahada kilo yapacak keşke önce kilo verip sonra tedaviye baslasaydin daha sağlıklı olurdu hakkında hayırlısı olsun insAllah pozitif sonuc alırsın rabbim yardimcin olsun emeklerini boşa çıkarmasın 🤲🤗🤗

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım 🥰

Günaydın kaptanım 🥰

Günaydın canım 🥰

Geçmiş olsun canım 🥰

Günaydın pika pika🥰

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım 🥰

Günaydın canım 🥰

Günaydın canım 🤣 davetsiz misafir olma ihtimali var mı😭

Günaydın migi ❤️

Günaydın abla 🥰

Günaydın madam 💐

Günaydın abla 🥰

Günaydın canım maşallah çok güzel ilerliyorsun 🥰 bende mi niyetlensem diye düşünmeden edemiyorum

Günaydın canım ❤️

Yarın avantajı aldin mi gerisi bizde inslalah ablacım 💪

Buda iyi fikirmis 🤣🤣

Maşallah canım

Günaydın canım ❤️

Elhamdülillah sen nasılsın

Günaydın canım ❤️

Daha derken bişey kalmamış ki benim daha 1000 ve hiç halim yok tembellik yapıyorum 🙄

Olsun canım kendini ne zaman ayarlayabilirsen o zaman 😘
Screenshot_2021-10-10-15-45-35-40.webp
ayni profil resminden istek gelmesi 😂😂😂😂

Back
X