Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir yazı görseli olabilir
Gunaydin abla ❤
Tünaydın kızlar 💕
Tunaydin canim ❤

Sabah erken kalkan ve gece uyumamış ben çocuğun tüm gece ateşi vardı 😢😢 ishalde olmuş burun akıntısı ateş off off keske onun yerine ben hasta olsam bu kadar zor gelmez
geçmiş olsun :(
çocuklar hastalanınca keşke biz olsak onlar olmasa diyoruz demi :(
benm 3 aylık kızım var hırıltısı vardı o kadar keyifsizdiki oturup ağladım resmen :(

Sabah erken kalkan ve gece uyumamış ben çocuğun tüm gece ateşi vardı 😢😢 ishalde olmuş burun akıntısı ateş off off keske onun yerine ben hasta olsam bu kadar zor gelmez
Gecmis olsun canim :(
geçmiş olsun :KK43:
çocuklar hastalanınca keşke biz olsak onlar olmasa diyoruz demi :KK43:
benm 3 aylık kızım var hırıltısı vardı o kadar keyifsizdiki oturup ağladım resmen :KK43:
Gecmis olsun canim:(

benm 3 aylık kızım var hırıltısı vardı o kadar keyifsizdiki oturup ağladım resmen :KK43:
Geçmiş olsun canım

Aynen 2 gecedir bu haldeyim dün ateşi yoktu bu gece atesi de vardi korkudan yatamadimda atesini düsürmeye çalıstım tam düstü uykuya daliyorum derken ağlayip kaldirdi

Aynen 2 gecedir bu haldeyim dün ateşi yoktu bu gece atesi de vardi korkudan yatamadimda atesini düsürmeye çalıstım tam düstü uykuya daliyorum derken ağlayip kaldirdi
Gecmis olsun canim

Back
X