- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Sutu sıcak tuketebiliyorum sadeceNormal yulafi koyun gibi saniyorum kendimi sütle yerken![]()
![]()
Bir ara anlatmistim ya yulaf,sut ,kakao ,bal abartmistim cok tuketiyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sutu sıcak tuketebiliyorum sadeceNormal yulafi koyun gibi saniyorum kendimi sütle yerken![]()
![]()
Bende lapayi yiyemiyorum sevmedim onu nedenseSutu sıcak tuketebiliyorum sadece
Bir ara anlatmistim ya yulaf,sut ,kakao ,bal abartmistim cok tuketiyordum![]()
Gel de sana bir kurşun dökelim naif kaptanim, nazarlara geldin senCeza istedi en ekonomik cezayi verdim ben kaldirmiyorum![]()
Gel de sana bir kurşun dökelim naif kaptanim, nazarlara geldin sen![]()
Di mi normalde ceza vermiyorum versem de kaldirdim demem gerekiyorduGel de sana bir kurşun dökelim naif kaptanim, nazarlara geldin sen![]()
Teknoloji faresi
Bir kaç gündür var birseylerDi mi normalde ceza vermiyorum versem de kaldirdim demem gerekiyordu
Var bende birseyler![]()
Afiyet olsun canımiyi akşamlar erkenden menu vereyim sonra giremeyebulirim
Sabah 10 30
1 kase yulaf lapasi içine 1 avuç fıstık 1 avuç kuru üzüm 1 fincan kahve
öğlen 15 00
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
akşam 17 00
1 kase haşlanmış lahana 1 kase yoğurt
2lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
@madamhd
Bunu deneyin derim tat olarakta çok guzelEki Görüntüle 2936421
Reglin sucu hep yoksa bende birsey yokBir kaç gündür var birseylerinşallah nazardandir
![]()
40 merdiven dayadim yasindan utanTeknoloji faresihemen nasıl buluyorsun bunları bacım yaaa
Yaşıma mi tüküreyim direkt kafama mi
![]()
Sen dayamissin, ben yol aldım. Direkt kafama o zaman40 merdiven dayadim yasindan utan![]()
Ozaman hıźda filiz gibi olSen dayamissin, ben yol aldım. Direkt kafama o zaman![]()
Ne zaman tam dolu oluyor ki zatenŞarjin bitiyore![]()
![]()
Gene bişey olmuşReglin sucu hep yoksa bende birsey yok![]()
Birsey olmadı yaa bugunGene bişey olmuşkaptancigim önemli havadislerde etiketleyiver beni tek tek bakmiyim kim kimin saçını başını yolmus diye
![]()
Hey yavru heyBirsey olmadı yaa bugunNorth River e 2000 adim cezasi verdim
Adim cezasına gerek yok dediler ama kaldirmadim
O yuzden eski kaptsna ne oldu diyorlar![]()
Hey yavru heynerde +2 ile gelsek bile, olsun canım haftaya verirsin diyen kaptan
![]()
![]()