Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ahh ahhh gelin olarak bile görmedim görmedik ciğerimize bastık önünde dört döndük hayatımın en büyük darbelerinden birini aldım geçen yaz şimdi görmek istemiyorum korkuyorum onun zihninden , rabbim bizlere ailemize gelecek kişileri kalbi , aklı, dili , eli güzel olanlarını nasip edip yollasın , kardeşlerden olmadı (inşallah onlar da düzelir) çocuklarımızdan olur inşallah
Şoka giriyorum ya ben hiç görümcelerimle bu duruma düşmedim Allah düşürmesin 😔 evler ayrı yurtlar ayrı neyin cekememezligi ablam güllük olmak varken bu duruma düşmek gerçekten çok yorucu 😪

:KK70::KK70: kardeşim calisiyor olmasa belki abla da şimdi şaftı kayıyor ikinciyi bakalım ne zaman nasip olacak😅
çalışıp 5 çocuk yapanları da gördüm gözüm de kahraman gibi görünmüştü kadın :))
çapraz komşumun da 3 taneymiş çocuğu çalışıyormuş hay maşallah dedim , kimisi çok cesur seviyor çocuğu yapıyor bir de rabbimin nasip etmesi var tabi kimi istemeyip tedbirini almış olsa bile oluyor çocuğu , rabbim olan çocuğuna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin tek yeğenim değerimi bil diye sana sırnaşıp dursun :))

Hayirli cumalar canim 😍

Daha secilmedi canim

Masterfit kilo ve adim yarisi birlikte oluyor,sari takim adim yarisi sadece

Ben yazana kadar açıklarsin :)

Biraz bu hafta sessiz kaldık bencede

Isleri var gelecek canim
Sen istersen diger yarisada katilabilirisn canim ben az 15.000 atmayi dusunuyorum

Adim yarisina katiliyor takimlara destek oluyorlar :)
Ben onada katılacak canm Cordelia Cordelia yaz benide tatlım sizin kadar olmasamda yürürüm 😁

çalışıp 5 çocuk yapanları da gördüm gözüm de kahraman gibi görünmüştü kadın :))
çapraz komşumun da 3 taneymiş çocuğu çalışıyormuş hay maşallah dedim , kimisi çok cesur seviyor çocuğu yapıyor bir de rabbimin nasip etmesi var tabi kimi istemeyip tedbirini almış olsa bile oluyor çocuğu , rabbim olan çocuğuna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin tek yeğenim değerimi bil diye sana sırnaşıp dursun :))
Benim kardeşim yapamaz abla karakter olarak herşeyi çok kafaya takar 😆 birde tatlı canlıdır o keşke yapsa belkide yapar🥺

Back
X