Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim nick değişti gene@Li_zigi hayırlı Olsun canim yeni nickın anca yazabildim otobusten![]()
En zoru başlamak cnm. Sen o adimi attin ya gerisi gelir inşallahTeşekkür ederim önceden 85 küsürdüm sanırım başlangıcı çok hatırlamıyorum 77-78 e düştüm boyum uzun olduğu için gayet iyi görünüyordum.. zaten öyle şok diyetler yapan biri değilim sağlıklı beslenme sporla düşmüştüm sonra bigevseme oldu pandemiden ötürü sporu sağlıklı beslenmeyi bıraktım saldım kendimi öyle olunca kat kat geri aldım özellikle son 6 ayda acayip midem genişledi öğün sayısı miktarı arttı ama bugün el attım İnsallah toparlıcam![]()
Sağol cnmAfiyet olsun abla![]()
İnşallah cabuk toparlar cnm emiyorsa o da iyi biseyMerhaba kizlar kaka tahlili verdik bugun,rota degil ama baska bir virus varmis,probiyotik verdi doktor,eger cok istahsiz ve bitkin duserse getirin yatiralim dediler,bakalim insallah toparlar yavrum,hic bir aey yemiyor sadece emiyor,rabbim tum hastalara sifa versin benim kizima da indallah![]()
Bi kaplumbagada burdaaaBen size gore baya kaplumbaga desene![]()
Geçmiş olsun cnmBenim oğlanin atesi çıkmış kesin korona![]()
Sicak nane limon kekik falan icmeye calis cnm insallah uzun sürmezAynen canım daha yeni kalktım eşimin zoruyla![]()
Yagli tatli yememeye calis cnmGaliba canım ya midem ayakta 2 günden beri![]()
Topaç ta olabilirYusyuvarlak![]()
İnşallah abla bitki çayları içiyorum bakalım bol limonlu, çocuklar sürekli anne kalksana modundalarSicak nane limon kekik falan icmeye calis cnm insallah uzun sürmez![]()
Tombalak :) Li li biseydiKim nick değişti gene![]()
Bende diyorum bu yabancı kim benim mesajları beğenmişTombalak :) Li li biseydi![]()
Bende olanı dün harcadımŞuan kpe borç verdik. Elimizde hastalık için vs diye ayirdigimiz 5 bin var sadece.
Sağol canımAfiyet olsun kızlar![]()
Yorma kendini canim sagligin daha önemli
Geçmiş olsun canım bu hastalıklar mafetti hepimiziBizde salgına yakalandık heraldekızımında benimde midemiz bozuk ve ishal var
![]()
İlaç aldım etki etsin yine birşeyler yapmaya calisicam kaptanımYorma kendini canim sagligin daha önemli
Daha kolay birşey bulaydin yaNick imi değiştim herkes şok olacak sabah![]()
Bende hepsini göremedim ara ara bakınca gördümBurda bugün güzeller geçidi olmuş ama ben sadece 2 kişiyi görebildim![]()
Karga şeyini yememiş gi sen uykuyu tutaydin ya nasıl akşam olacakGünaydın uyku tutmadı da![]()
Benim oğlanin atesi çıkmış kesin korona![]()
Aynen canım daha yeni kalktım eşimin zoruyla![]()
Geçmiş olsun kızlarGaliba canım ya midem ayakta 2 günden beri![]()
Olsun tatlım. Ben kilo alıp tekrar vermeye başlayınca mutlu oluyorum. Sen de üzülme bir şekilde vereceksin .Hoşbuldum abla aldık kiloları başa sardık![]()
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Şimdi aç karnına tartıldım 96.1 geldimZipzip-
Boyum da 175..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Bugunde babalari ilgilensinİnşallah abla bitki çayları içiyorum bakalım bol limonlu, çocuklar sürekli anne kalksana modundalar