Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi

Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su 1 lt

Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla

@zipzip E Elif_Eylul Cordelia Cordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim
Afiyet olsun canım 🥰 ilk zamanlar çok kasinca oluyor öyle rahat olmaya bak

8 30
2 kaşık menemen 2 dilim tb ekmek salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış sosis
13 00
Salata 1 kepçe kuru fasulye
ara
1 muz 10 tane üzüm
18 00
1.5 kepçe kuru fasulye salata yoğurt
2lt su
30380 adım 3.038p
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul . Cordelia Cordelia @Li_zigi

Eklentiler

• Screenshot_20211024-215937_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20211024-215937_Pedometer Step Counter.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
24 Ekim Pazar
(mide bulantısı ve ishalden dolayı böyle menü)

Kahvaltı 12.30
1 orta boy haşlanmış patates
1 haş yumurta
Zeytin
Biraz lor

Ara 16.00
1.5 muz (kızın yarımını da yedim)
Bikaç tane tuzlu çubuk

Akşam 19.00
1 tabak haşlama
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Li_zigi
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah

Allah diyorki "sizi imtihan ederiz " kimi evladiyla kimi evlat yokluğu ile kimi eşle kimi bekarlikla zengin imtihanı ayrı fakirin ayrı hastalik en zoru Belkide ..
Yaşadığımız zorluklarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır Rabbim herşeyi en iyisini bilir diyip sabredenlerden olalım inşallah 😍😍

Guzelim yapamadigindan degil adini bilmiyorum yapamam edemem koymuşlar
Tabiki erkek calisiyor, kadin evdeyse, adam işten gelip iş yapicak degil
Ama ufak tefek seyleri iyilikle istiyebilirsin
Bisey yaptigi zamanda abartarak poh pohla :)

Mesela senelerdir baligi ben temizler, yapardim
Adam bi kere yapti
Sen cok güzel yapiyon ben senin gibi beceremiyom dedim balik işinden kurtuldum 😂😂😂
Sende fenasin abla 😂
Bende mangali sen iyi yapiyorsun diye ona yaptiriyorum ben bir kac kere elime aldim komur alev alinca etler yandi geri aldi mangal masasini ver ben yapiyim diye
Cok becerikli oldumu cok eziliyoz biraz beceriksiz numarasi yapmak lazim aslinda

Allah diyorki "sizi imtihan ederiz " kimi evladiyla kimi evlat yokluğu ile kimi eşle kimi bekarlikla zengin imtihanı ayrı fakirin ayrı hastalik en zoru Belkide ..
Yaşadığımız zorluklarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır Rabbim herşeyi en iyisini bilir diyip sabredenlerden olalım inşallah 😍😍
Allah heriflere akil fikir versin inşallah 🤲
Anlayışsız oldumu cek dur bide atsan atilmaz satsan satilmaz oduncuda almaz bu kalaslari

Amin canım inşallah 🤲

Ben de aynı çocuklar ev ve kilo hayatımın merkezin de işte😁
ay sorma valla. kurtulamadık şu kilo derdinden. bir güzel kiloda sabitleyebilseydik iyi olurdu. buraya da sadece sohbete gelirdik.
69 kilo musun?

Yani burda devam etmek istersen, cekinme diyorum 😁
Ama heralde sen moninin grubundasin
yok çekinmiyorum devam ederim :-) evet canım moninin grubundayım ama bizim grup çok sakinleşti. arkadaşların kendilerine göre meşguliyetleri var. pek uğrayan yok. arada bir yazılıyor. gerçi ben de öyleydim. uzun süredir diyet yapmıyorum doğrusu. ama şimdi başlarsam hareketli bir ortama ihtiyacım var. ayrıca çok sıkıldım herşeyden, hayat yordu beni :KK70: sohbete de ihtiyacım var. buraya da takılayım. onları da yalnız bırakmam :KK200:

Merhaba canım. 30.000 adımı tamamlamaya çalışıyordum. Her zaman bekleriz. ♥️♥️♥️
saol tatlım. oyyyy o neee 30.000 adım mı :KK57::KK64::ıslık:

Back
X