Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep içiyorum neden?Geç vakit yeşil cay iciyormusun cnm
Aslinda onerilmiyor
İyi geceler canımHerkese iyi geceler kizlar![]()
Sagolasin tatlimolsun aplam❤
Vaaaooovvvvv adımlar
Afiyet olsun canım ❤Menümü araya kaynatayim
15:30- 16:00 gibiydi sanırım
3 kepçe tarhana çorbası
20:00 gibi
10-15 tane Antep fıstığı
5-6 çatal salata (eşim çocuklara balık yaptı benim içim almadı )
Su:2 lt , bol bol ıhlamur içtim
AdimEki Görüntüle 2939313
Cordelia @Migim
Zipzip- @Filiz16
İnşallah canım takım benim yüzümden kaybetsin istemedim canımSabaha insaAllah dinç uyanırsın canım ❤ adımlarını tamamlamışsın maasAllah![]()
Kafein oldugu içinHep içiyorum neden?
Ben deSagolasin tatlim
Seninde menün baya hafifti
Yarinki sonucu merak ediyorum![]()
Sağol canımfiyet olsun canım ❤
Afiyet olsunMenüm kızlar
Sabah 08.30 2 Wajda ekmegı uzerı mınnak tereyag 2 dl kasar
Öğlen 1 lahmacun acı bıber
Akşam yoğurtlu chıa ve yulaflı bır karışım
Spor bölgesel 30 dk çalışma
İyi geceler canımBen de yatayım sabah büyük heyecan varZipzip- kaptanım benim yarın ortopediden randevum var 12 ye kadar gelirim kesin ama gelemezsem en geç 1 gibi paylaşırım tartiyi olur mu kaptanım
Sağol kuzumGeçmiş olsun kızlar![]()
Sabahtan yAPmaya çalış canım gece kalınca zor oluyor adımlar bitmiyor bir türlüErken başladım aslindada akşama doğru halsizlik cokunce gece kaldı
Sakalimiz yok kiKahvaltida krem peynir yerine baska peynir tüket canim
Size de çok geçmiş olsun canımTamamdır çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canımSagol canim Eskisinden iyiyim cok sukur canim mide bulantisi var midem bulaninca oksuruk tutuyor bir anda cok kotu oluyom oksuruk ve mide bulantisida gecseydi iyiydi tat ve koku yavas yavas geliyor sanki
Geçmiş olsun canım![]()
İyi geldi canım şimdi uyuduMaşaallah
Geçmiş olsun..Serum iyi gelir Allah'ın izni ile...
Mümkünse erkekler hasta olmasın ha,mümkünse evde de olmasınlar..Benimkide aynı..daha hasta olmadan oyyy anammmm hasta olcam galiba diyip beynimi kemiriyor bazen..Kendim hasta oldum bir ay geçmedi oksurugum ,birdefa oyy diyemedim arkadaş..Yok anam yok.grip olsalar kanserin son evresini yasiyolarmis gibi .Tövbeler olsun
Teşekkür ederimm canım sende aramıza hoşgeldinçok geçmiş olsun. Allah şifa versin. bu ara bağırsak mide enfeksiyonu yaygın. çevremde çok kişi oldu.
Sağol canım benimGecmis olsun canim
iyi geceler canim![]()
Sağol ablam iyi şimdi şükür toparlar inşallah hemenCok gecmis olsun cnminsallah cabuk atlatir eşin
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım..Serum iyi gelir yarına biseyi kalmaz inşallah
İyi geceler canımİyi akşamlar kızlar![]()
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım insaAllah iştahı düzelir kuzumun toparlanır biran önce
Çok teşekkür ederim canım kaptanım ❤
Geçmiş olsun canım nasılsın biraz daha iyi misin
Ben ben ben ben
Çok kolay kıs li zigi işte mana destanı gibi değil ki unutulsun
Teşekkür ederim canım ❤
Kaptanım valla sen de hiç bir niki beğenmiyorsun
Bir kaç defa yazınca otomatik çıkacaktır akıllı klavyede
Ay çok güldüm kaptanım 3 ay dişimizi sıkıcaz artik
Afiyet olsun canım ❤
Aaa cok gecmis olsun kaptanım oğlunun testi pozitif mi çıktı Rabbim kolay atlatmasını sağlasın çok geçmiş olsun
Kaptanım bu gece beni rüyanda gör sana Lizigi diyeceğim ben unutulacak insanmiyim
hayırdır canım neden yoruldun
Ayağına sağlık canım ❤
Çok geçmiş olsun canım
Nereye kaptanım ya
Sağol kaptanım ❤
Afiyet olsun canım ❤
Sen de az yemissin ama
Sağol canım ❤
Afiyet olsun aplam❤
Iyi geceler canım ❤
Sağol canım ❤
Afiyet olsun canım ❤
Tamamdır kaptanım ❤
Bir söz var hani iyilik yaptık kele duyurdu bizi ele diye sen iyilik yapmışsın karşılığında bunu senin görevinmiş gibi algılayan insan tipi var yoksa sen hastaymışsın vs umru değil canım sen niye üzdün ki kendini salla gitsin kimse için güzel canını sıkma değmez
Aşkolsun canım her hafta aynı olacak diye bir şey mi var bu hafta böyle olur haftaya güzel eksi verirsin dimi hem cuma ya daha çok var strese girme❤
Ayağına sağlık canım ❤
Çok geçmiş olsun canım
Canım adımların az da olsa resmini at çünkü avantaj kaybedebiliriz
Benim esim hiç nazlı değil ya hasta olur da 5 dk yatayım demez beni de yatırmazyatarsan daha çok hasta olurmuşsun hatalık geçsin diye hasta değilmiş gibi davranıyoruz
Benim ki kendi şımarmıyor benim simarmami da istemiyor abla
Afiyet olsun canım sen de adımların az da olsa paylaş avantajımız kaybolmasın lütfen canım
Vaaaooovvvv❤
Offf çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın![]()
Tesekkur ederim kuzumGeçmiş olsun canım
İyi geceler ablaIyi geceler kizlar
Bugün arti gelenler inşallah yarina eksiye düşer![]()