- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kilo kadar vermiştim takıma gelene kadar sonra 1 ayda 6 kilo gitdi. Sonrasıda yavaş yavaş tam hatırlamıyorum canımyaPpika bu kiloya nasıl ne kadar zamanda düştün onu soracaktım..kafam yerinde değil..
kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon XM-MIBAND5 Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benimki 6 canım bu 5C Chikolata_gozlum acaba bunumu aldin
Benimki 6 ben mennunum. Ama bunuda kullanan var tanıdıklarımdan memnunlar.kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Allah şifa versinYan taraftaki amcamın karısı covit simdi doktorlar geldi karantina![]()
Geçmiş olsun.Yan taraftaki amcamın karısı covit simdi doktorlar geldi karantina![]()
Afiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun
Tamam biz görmedik.
![]()
Teşekkürler kızlarAfiyet olsun canım sabah kahvaltida yarim domates yerine tam ye,salatalık yesillik,5zeytin 2dilim ekmek guzel olur
Afiyet olsun canım![]()
canım özelliklerini okudum, genelde memnunlar kullananlar. hangi fonksiyonlarını kullanıyorsun en çok? sence gerekli mi?2 kilo kadar vermiştim takıma gelene kadar sonra 1 ayda 6 kilo gitdi. Sonrasıda yavaş yavaş tam hatırlamıyorum canımya
Benimki 6 canım bu 5
canım 5 ile 6 nın arasındaki fark ne? 6 da indirim yoktu. bunda indirim vardı. 6 nın fiyatı 2 katına yaklaşık.Benimki 6 ben mennunum. Ama bunuda kullanan var tanıdıklarımdan memnunlar.
Ben senin mesajı görmemişim şimdi gördüm. Boyum kısa olduğu için 47 falan istiyorum aslındaAfiyet olsun
Tamam biz görmedik.
![]()
Allahım o motivasyondan bana da kepçeyle ver nolurrrrrrrrrrrBen senin mesajı görmemişim şimdi gördüm. Boyum kısa olduğu için 47 falan istiyorum aslındaFiliz duymasın
neden yapamayazınki burası çok iyi geliyor ayrılma burdan bence motivasyon tavan burda
bi bakmışsın 55 kilosun . O zaman zil takıp oynarız beraber
![]()
Kardeşim de var. Memnun bildiğim kadarıyla. Galiba ondaki 6.kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Benim de çok durunca 2 3 dk sonra ağrı oluyor tam odadan çıkarken sordum doktor iyi oldu söylediğin bir daha uğraşmazsın dedi bakalım bana ne diyeceklerSonucumu ben koydeyken esim gosterdi. Emzirdigim icin ilac alamaz demis sadece.
Dik durmam lazimmis ama duramıyorum. Canim cok aciyor. Birde yuzme pilates oneriliyor ama gidemiyorum
Eyvah migim görmesin25 Ekim menü
12.30
Kızartılmış yarımdan biraz büyük yufka dürüm içinde çökelek
2 kaşık üzüm pekmezi (glutensiz)
Ara 14,55
2 tane form bisküvi
Cappuccino
17,55
3 tene küçük çöp şiş
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Ayran
Su 2 2,5 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Wilma11
Teşekkür ederim balım şimdi daha iyiyim çorbayı içince kendime geldim3 bölümmm.......
Zipzip- Babasıyla market giddi geldi. Aldıklarınıda bi güzel yerleştirdi.
@Aijoo hastalanmış.Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
@Byrmseyda2505 A101den tartı bulmuş onu alacak inşallah perşembe günü.
Wilma11 ayağı yara olmuş. Geşmiş olsun
@Mefkurem Abla markete gidiyor ne lazım diye sordu.
@Nehir im işten çıkarmışlarçok üzüldüm. Ama sen üzülme inşallah yeni bir iş bulursun canım
@Elisa83 nın testi negatif çıkmış çok şükür.
@sena zeynep ede 50 sayfa geçmiş kilitlemişiz
@Li_zigi Dikkat et canım hastalanmayasın
Şimdikik bunkadar... Esen kalınnn![]()
Canım neden olmasin.Allahım o motivasyondan bana da kepçeyle ver nolurrrrrrrrrrrçok amin
![]()
Ben adım için almıştım. Bende daha 2 hafta oldu alalı . Çok fazla kullanmadım Alarm , döngü, hava durumu , uyku takibi, bunları kullandım . nabız, stres ölçüyor. Su geçirmiyor. Bu saydıklarım 5 içinde geçerli. Bana gerekliydi adım konusunda rahatladım artık telefon taşımıyorum.canım özelliklerini okudum, genelde memnunlar kullananlar. hangi fonksiyonlarını kullanıyorsun en çok? sence gerekli mi?
Demin mesajda yazdım canım ama aralarındaki farkı bilmiyorum. Bizim burda pek fazla fark yoktu. 5le 6 arasında bende 6 alayım dedim.canım 5 ile 6 nın arasındaki fark ne? 6 da indirim yoktu. bunda indirim vardı. 6 nın fiyatı 2 katına yaklaşık.
İnşallah . Cuma resimli bildirim yap canım ayrılma.burdan çok güzel kilolar vericez hep beraberAllahım o motivasyondan bana da kepçeyle ver nolurrrrrrrrrrrçok amin
![]()
Canım neden olmasin.
Bak aynı t-shirt.Ben yaptım sen daha iyisini yapabilirsin.
![]()
Tatli yapabilirsin dicektim ama kilo almissinNe bileyim sütle ne yapayim![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canim ❤25 Ekim menü
12.30
Kızartılmış yarımdan biraz büyük yufka dürüm içinde çökelek
2 kaşık üzüm pekmezi (glutensiz)
Ara 14,55
2 tane form bisküvi
Cappuccino
17,55
3 tene küçük çöp şiş
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Ayran
Su 2 2,5 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Wilma11
3 bölümmm.......
Zipzip- Babasıyla market giddi geldi. Aldıklarınıda bi güzel yerleştirdi.
@Aijoo hastalanmış.Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
@Byrmseyda2505 A101den tartı bulmuş onu alacak inşallah perşembe günü.
Wilma11 ayağı yara olmuş. Geşmiş olsun
@Mefkurem Abla markete gidiyor ne lazım diye sordu.
@Nehir im işten çıkarmışlarçok üzüldüm. Ama sen üzülme inşallah yeni bir iş bulursun canım
@Elisa83 nın testi negatif çıkmış çok şükür.
@sena zeynep ede 50 sayfa geçmiş kilitlemişiz
@Li_zigi Dikkat et canım hastalanmayasın
Şimdikik bunkadar... Esen kalınnn![]()
❤❤❤❤Eline sağlık canım![]()
Tamam olalım
Kaç kilosun .söyle bakiim kimseye söylememben 55 gördüm bu sabah
sende kimseye söyleme
![]()
Bende 57,7 gördüm regl falan filandeme kimseye
kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Yaa gecmis olsun Allah sifa versin canimYan taraftaki amcamın karısı covit simdi doktorlar geldi karantina![]()
Afiyet olsun canim❤iyi akşamlar kızlar menum
Sabah 11
2 dilim tbe,1 dilim peynir 5 zeytin yesillik 1 fincan yesilcay
Ara
3 ceviz 3 kuru kayısı
1 kupa kahve
akşam 17 30
1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
2.5lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Wilma11