Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün ki menüm.
Sabah türk kahvesi yanına iki hurma
Saat 11 civarı
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
3 zeytin
İki küp şeker büyüklüğünde kaşar peyniri

Ara öğün
Hibiskus çayı

Akşam 17.00
Fırında hamsi ve salata bu kadddar.
Şu saate kadar 1,5 litre su içtim.Yatana kadar devam

Ara türk kahvesi şimdi iciiyorum
Afiyet olsun canım

Kızlar avantajları kaybetmiş olabiliriz ama bu cuma 1. Olacağımız sonucunu değiştirmeyecek bugün de dahil adımlar ve menülerin çok güzel olmasını istiyoruz bu bir takım işi haksızlık olmaması için herkesin üstüne düşen vazifesini yerine getireceğine inanıyorum hastalık vs istisna tabi ona birsey diyemeyiz 🤗

Haydi kırmızı takım Kraliçeleri bir silkelenip kendimize gelme zamanı moral bozmak yok hırs yapmak var En Büyük KK:KK59:

@Cordeliaa @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Zeynebim2020 @Pikachu_ E Elif_Eylul @Tutaste53 Fitt_anne Fitt_anne

Cuma ya hazır mıyız kırmızı Kraliçeler o zaman haydi harekete :KK6::KK6::KK6::KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Kaptancigim bugünki yenilgi nazar boncuğumuz olsun;)cumaya alırız bu maçı nasıl olsa 😏😁

22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takim
1@Li_zigiKırmızı Kaptan65.6✅✅✅
2@Cordeliaa Kırmızı 61.2✅✅✅
3@Nehir im Kırmızı 71.5✅✅✅
4@madamhd Kırmızı 74.7✅✅✅
5@masal3487 Kırmızı 71.6✅✅✅
6@prensinin annesi Kırmızı 57.4✅✅✅
7@zeyneppk Kırmızı 83.5✅✅✅
8@Zeynebim2020 Kırmızı 68.6✅✅✅
Mavi Takim
1 Wilma11 Wilma11 Mavi Kaptan77.8✅✅✅
2 askrhpozitif askrhpozitif Mavi79.9✅✅✅
3@fantastikaaa Mavi95.1✅✅✅
4@sardunya1038 Mavi65.5✅✅✅
5@Aijoo Mavi73.1✅✅✅
6@Noisy Girl Mavi61.6✅✅✅
7@aypare ackerman Mavi60.1✅✅✅
8@eceboceMavi 70.3✅✅✅
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
@Mefkurem✅✅✅
@Tutaste53✅❌❌
@Hazrmmm❌✅✅
@VixenM✅✅✅
fittanne fittanne ✅
Eline sağlık kaptanım 🥰

Amin canım valla ben hasta olursam evdekiler de perişan oluyor hiç kimse hasta olmasın 🤲🏻🤲🏻
Amin canım bal zendeçal yap ye hasta olacakken çok şifa var içinde bende geçen hafta annemlerdeyken burnum akmaya başladı grip oldum sandım ama eşim bal zendeçal yedirdi bana uyudum uyandıgımda hiç kalmamıştı

Canım neden olmasin.
Bak aynı t-shirt. 💪💪💪 Ben yaptım sen daha iyisini yapabilirsin. ♥️
harikasın valla çok iyi :nazar::KK200::KK60::sampiyon: darısı başıma 🙏
Ben adım için almıştım. Bende daha 2 hafta oldu alalı . Çok fazla kullanmadım Alarm , döngü, hava durumu , uyku takibi, bunları kullandım . nabız, stres ölçüyor. Su geçirmiyor. Bu saydıklarım 5 içinde geçerli. Bana gerekliydi adım konusunda rahatladım artık telefon taşımıyorum.
daha önce gördüm ama gereksiz geldi. ne bileyim çok övüyorlar. size de bir sorayım dedim kullanan, memnun olan var mı diye. biraz daha inceleyeyim. gerçi ben telefon taşırım. hani belki spora giderken değil ama normalde evde bırakmam. alışmışız :-)
İnşallah . Cuma resimli bildirim yap canım ayrılma.burdan çok güzel kilolar vericez hep beraber 🥰❤️
inşallah canım. şu birkaç gün kafamı toplayayım. işlerim var. cumaya inşallah.

Back
X