Bende 90lardan kovulmadigima sukrediyorumEvet tatlım ilk mesajlarım.
KesinZipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 90lardan kovulmadigima sukrediyorumEvet tatlım ilk mesajlarım.
KesinZipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.
![]()
Iyi geceler sen bakma bunlara bosver uyuIyi geceler diyip cikmaya korkuyorum kac sayfa kitleyeceksiniz sabaha![]()
Düşmedim yakanızdan. Vay be sayenizde zayıfladım. Koskoca 1 yıl geçmiş.Bu kadar ilerleyebilecegini dusunmemistim ilk geldigin gun ama tanidikca fikrim değişti![]()
10 kilo verdim abla ben artık 55 kiloyum oh küsmek barışmak ne güzelOhhh karşılıklı yaglarimiz eridi tatlım.
Sen arada küs bana![]()
Sagol canimRabbim tamamına erdirsin cnm
Neden okadsr bekliyorsunuz arkadaşım perşembe toplandı yarın transfer olucak kuzenimde öyle 1 haftada olmustu
Sen de başardın. Nerelerden geldin. Maşallah.Bende 90lardan kovulmadigima sukrediyorum2017de katildim ilk ama 2019 martindan sonra kg verdim. Sonra tekrar geri aldim, 2020de yine basladim falan filan
ama ne güzel başardin sen harikasin
![]()
Tabi ki ikinci bir filisimiz var mı ayol![]()
Ohh koy koy suyundan da10 kilo verdim abla ben artık 55 kiloyum oh küsmek barışmak ne güzel![]()
Teşekkür ederim inşallah bende bir gün 60a ulaşırımSen de başardın. Nerelerden geldin. Maşallah.![]()
Daha adim tamamlayacagim yaIyi geceler sen bakma bunlara bosver uyu
Isleri gücleri
Bende kaçayım sabah kol gibi gecmis yapariz
En cok senin sayende canim biz birsey yapmadik ❤❤❤❤Düşmedim yakanızdan. Vay be sayenizde zayıfladım. Koskoca 1 yıl geçmiş.![]()
Simdi bir de ben temizlik için bekleyeceğim demiIyi geceler diyip cikmaya korkuyorum kac sayfa kitleyeceksiniz sabaha![]()
Eee kimdedi sana alstara katil diyeDaha adim tamamlayacagim ya
En cok senin sayende canim biz birsey yapmadik ❤❤❤❤
Sen benim bitanecik filisimsin.ablam hakkini helal et şakalasiyoruz kirılmazsin sen bana diye söyluyorum biliyosun
Gece 3 de yazıyorlar bekleyebilecek msinSimdi bir de ben temizlik için bekleyeceğim demi![]()
Yıvrım ayağına sağlık dün spor paylaştın mı
Ohh koy koy suyundan da![]()
Yok kiz ne allstari 10 bini tamamlayacgaim :)Eee kimdedi sana alstara katil diye![]()
![]()
Dünmuydü bugunmu sabah 4 temi 5 te mesajGece 3 de yazıyorlar bekleyebilecek msin![]()
Ben yazıyorum. Kirketmem temizce gezerim.Gece 3 de yazıyorlar bekleyebilecek msin![]()
Anam sen daha yapmadinmiYok kiz ne allstari 10 bini tamamlayacgaim :)