Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber kaldık derken kimse yok mu başka ?
Yok sadece ikimiz 30.000 adım atıyoruz. Diğerleri sessizce ayrıldı aramızdan.Beraber kaldık derken kimse yok mu başka ?
30.000 adım yarısında canım.
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
Valla o zaman bir kaç tane var içimizde delirdik hepten10.000 adım ozellikle bir kerede yapılırsa süper .
10.000 adım üzeri 20.000 e kadar yapılabilir ama gerekli mi bilmem. Madem istiyorsun sakıncası yok.
20.000 adım üzeri atıyorsan ve olimpiyatlara hazırlanmıyorsan kafayı yemişsin.![]()
Beyinim yandı şair burda ne demek istiyor10.000 adım ozellikle bir kerede yapılırsa süper .
10.000 adım üzeri 20.000 e kadar yapılabilir ama gerekli mi bilmem. Madem istiyorsun sakıncası yok.
20.000 adım üzeri atıyorsan ve olimpiyatlara hazırlanmıyorsan kafayı yemişsin.![]()
Hangi gözle okuduysam30.000 adım yarısında canım.
Prensinin annesi mi o yokmuş kahve kokusu onlar nerdeki ? Bende adım tamamlayacağım diye evde fırfır döndümYok sadece ikimiz 30.000 adım atıyoruz. Diğerleri sessizce ayrıldı aramızdan.![]()
İdare eder canım öksürüğe hapşırmakta eklendi senfoni orkestrası misali uyuyamıyorum nefes alabilsem bir ihtimal belki ama bugünume şükürSağol canımsen nasılsın nasıl oldun ? Uyuyamadın mı ?
Ne derdiniz var? Delirdiniz rahat durun oturun diyorBeyinim yandı şair burda ne demek istiyor![]()
Ay rahat nefes almak ne büyük nimet hasta olunca daha iyi anlıyoruz. Allahım şifanı versin tez zaman da canımİdare eder canım öksürüğe hapşırmakta eklendi senfoni orkestrası misali uyuyamıyorum nefes alabilsem bir ihtimal belki ama bugünume şükür![]()
16.000 civari ikisi de.Prensinin annesi mi o yokmuş kahve kokusu onlar nerdeki ? Bende adım tamamlayacağım diye evde fırfır döndümdesene sana karşı yarışıyorum
![]()
Dertten bol ne varkiNe derdiniz var? Delirdiniz rahat durun oturun diyor
Ay rahat nefes almak ne büyük nimet hasta olunca daha iyi anlıyoruz. Allahım şifanı versin tez zaman da canım
Oooo desene öndeyiz . Bileydim bugün yatardım ya16.000 civari ikisi de.prensinin annesi koskoca kraliçeyim neden yürüyorum demiş olabilir.
![]()
Kahve __Kokusu bu bilemiyorum.
![]()
1o.000 adım ideal. 20.000 adıma kadar spor sevenler yapabilir. 20.000 adım üzeri yapmak neyin kafası diyor.Beyinim yandı şair burda ne demek istiyor![]()
Beşiktaş'ımin maçı vardı bugün derbi.. gündüz yuruyebildim o yüzden16.000 civari ikisi de.prensinin annesi koskoca kraliçeyim neden yürüyorum demiş olabilir.
![]()
Kahve __Kokusu bu bilemiyorum.
![]()
Bazen kafa basmıyor 40 kere anlatmak gerekiyor şimdi anladım teşekkür ederim1o.000 adım ideal. 20.000 adıma kadar spor sevenler yapabilir. 20.000 adım üzeri yapmak neyin kafası diyor.![]()
İşte bizimde derdimiz 30 bin adım atmakDertten bol ne varki
Amin cnaim bütün hastalara inşallah şifa versin Rabbim