Tezahürat yaparken toplayıp ziplayaydin yaBeşiktaş'ımin maçı vardı bugün derbi.. gündüz yuruyebildim o yüzden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tezahürat yaparken toplayıp ziplayaydin yaBeşiktaş'ımin maçı vardı bugün derbi.. gündüz yuruyebildim o yüzden![]()
İnşallah yenmiştir. Senin kaybettiğin kesin.Beşiktaş'ımin maçı vardı bugün derbi.. gündüz yuruyebildim o yüzden![]()
2.1aldikİnşallah yenmiştir. Senin kaybettiğin kesin.![]()
Yorgun olduğumda benim de daha derin uykularım oluyor beyni değilde vücudu yormak lazim gerçekten diğer türlü uyuduğum uyku 2 dakikada bitiyormua gibi geliyorİşte bizimde derdimiz 30 bin adım atmakama attım rahatladım . Ayakşaeım acıyor rahat bir uyku çekebilirim . Yorgun olunca daha rahat uyuyorum
bende bir çeşit deliyim işte
Tebrikler. Benim kuşum Aşktaş Beşiktaş diyor.2.1aldik![]()
Yok ondan değil saat geç oldu algılamak zor oluyor yorgunluktanBazen kafa basmıyor 40 kere anlatmak gerekiyor şimdi anladım teşekkür ederim![]()
Karadenizlisiniz galiba.Yok ondan değil saat geç oldu algılamak zor oluyor yorgunluktan
Oda mümkün tabiYok ondan değil saat geç oldu algılamak zor oluyor yorgunluktan
Teşekkürler en büyük aşk Beşiktaş demeye çalışıyordurTebrikler. Benim kuşum Aşktaş Beşiktaş diyor.![]()
Hayırlı olsun . Tebrkler2.1aldik![]()
KatılıyorumYorgun olduğumda benim de daha derin uykularım oluyor beyni değilde vücudu yormak lazim gerçekten diğer türlü uyuduğum uyku 2 dakikada bitiyormua gibi geliyor![]()
Evet canım normal insanların seviyesini iniyoruz 12 den sonra çok zeki olduğumuz içinKaradenizlisiniz galiba.![]()
Tv yi aldığım için rüşvet olarak kıza telefonu verdim malesefTezahürat yaparken toplayıp ziplayaydin ya![]()
Teşekkürler canımHayırlı olsun . Tebrkler
Katılıyorum
Evet canım normal insanların seviyesini iniyoruz 12 den sonra çok zeki olduğumuz için![]()
Kim bilir. Benden öğrenmedi. O yüzden bir fikrim yok. Beşiktaşlı oldu, kendi kararlarını kendi veriyor karışmıyorum.Teşekkürler en büyük aşk Beşiktaş demeye çalışıyordur![]()
Neyse üzülme bir dahaki maça artık.Tv yi aldığım için rüşvet olarak kıza telefonu verdim malesef![]()
Hayırlı olsun . Tebrkler
Katılıyorum
Evet canım normal insanların seviyesini iniyoruz 12 den sonra çok zeki olduğumuz için![]()
O zaman sana da bileklik şartTv yi aldığım için rüşvet olarak kıza telefonu verdim malesef![]()
Beşiktaşlı doğmuştur belkiKim bilir. Benden öğrenmedi. O yüzden bir fikrim yok. Beşiktaşlı oldu, kendi kararlarını kendi veriyor karışmıyorum.
Ben Galatasaraylıyım.![]()
Vardı benim kızım biraz canavar parçaladıO zaman sana da bileklik şart![]()