• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazartesi Menüm

Sabah hc li kahve

12.00
1 avuc kuruyemis (evde kahvaltilik hiç bisey kalmamisti, yulafda yoktu :))

17.00
Oglana ugramistim orda 3-4 antep fistigi

19.00
Cok dolu olmayan 1 tabak kiyma kavurma
Peynir
2 dil ekm.

Su 3 lt

Pazartesi Menüm

Sabah hc li kahve

12.00
1 avuc kuruyemis (evde kahvaltilik hiç bisey kalmamisti, yulafda yoktu :))

17.00
Oglana ugramistim orda 3-4 antep fistigi

19.00
Cok dolu olmayan 1 tabak kiyma kavurma
Peynir
2 dil ekm.

Su 3 lt
Afiyet olsun abla bütün gün geçiştirme ile geçmiş

Evet tatlım ilk mesajlarım.
Kesin Zipzip- Zipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden. 🤭
14 ve 12. Takimlar... 12yi sevmistim ama 14 le ilgili güzel anilarim yok nedense😊

tesekkürler Masum hale getirmedim tadına baktım çok sevmemde kendi emeklerime acıdım o kadar uğrasıyorum kendi açımdan düsündüm cumada kendi oğlumun doğum günü
Ben severim. Gözümün önünde oldugunda bende tadimlik yerim👍

Screenshot_20211026-041549_Samsung Health.webp
Screenshot_20211026-041549_Samsung Health.webp @Cordeliaa

Yarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu🤲🏻
Çok geçmiş olsun🙏

:KK70: :hamarat::hamarat:iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım :kahve:tek başıma canim sıkılır gec kalmayin :KK70:

Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamis :KK70:

Sana bi sir vereyim mi:KK19:Evi temizlerim diye gruba bir giriş yaptım sonra bana acır sıraya koyar kaptanlar biliyom ben :KK70:
Aysuuuuun pişi hayaliyle uyandım :işsiz::işsiz:
Senin pişiler pişisel gelişimini tamamlayamadı herhalde :KK14:eee çay da yok

Aynen bi baktim yeyip içen kacmis :KK70:
Bedava çalışırım ama beni zayiflatacaksiniz :KK70:
Tatlım bizim sayfadaki temizlikten n'olacak ki ....:işsiz:Ben realist bir ablayim bak sana söyleyim.
Senin en fazla parmağın zayıflar o kadar ... diyim yani :KK69:...totoş için başka çareler düşün. Boş beleş çalışma :KK20:

Tatlım bizim sayfadaki temizlikten n'olacak ki ....:işsiz:Ben realist bir ablayim bak sana söyleyim.
Senin en fazla parmağın zayıflar o kadar ... diyim yani :KK69:...totoş için başka çareler düşün. Boş beleş çalışma :KK20:
Günaydın Elhan abla kahve tipiginde tanışmıştık senle nasılsın 🤗

Back
X