- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.996
- 548
Evet yaaa bir dönem bende vazgeçtim izlemiyordum ligi .Şike konuları oldu ya. Ben o zaman soğudum. Ben ağlıyorum adamlar zaten sonucu biliyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaa bir dönem bende vazgeçtim izlemiyordum ligi .Şike konuları oldu ya. Ben o zaman soğudum. Ben ağlıyorum adamlar zaten sonucu biliyor.![]()
Musayit zamanda sana ofsaytı kadın gözünden anlatayımKahve __Kokusu ofsaytı biliyorum yani.
Top saha dışına çıkınca elle oyuna topu sokmak dermişim.
Neyse iyi geceler tatlım.![]()
Afiyet olsun abla bütün gün geçiştirme ile geçmişPazartesi Menüm
Sabah hc li kahve
12.00
1 avuc kuruyemis (evde kahvaltilik hiç bisey kalmamisti, yulafda yoktu :))
17.00
Oglana ugramistim orda 3-4 antep fistigi
19.00
Cok dolu olmayan 1 tabak kiyma kavurma
Peynir
2 dil ekm.
Su 3 lt
14 ve 12. Takimlar... 12yi sevmistim ama 14 le ilgili güzel anilarim yok nedenseEvet tatlım ilk mesajlarım.
KesinZipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.
![]()
Ben severim. Gözümün önünde oldugunda bende tadimlik yerimtesekkürler Masum hale getirmedim tadına baktım çok sevmemde kendi emeklerime acıdım o kadar uğrasıyorum kendi açımdan düsündüm cumada kendi oğlumun doğum günü
Çok geçmiş olsunYarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu❤
Aysuuuuun pişi hayaliyle uyandım![]()
iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım
tek başıma canim sıkılır gec kalmayin
Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamis
Sana bi sir vereyim miEvi temizlerim diye gruba bir giriş yaptım sonra bana acır sıraya koyar kaptanlar biliyom ben
![]()
Tatlım bizim sayfadaki temizlikten n'olacak ki ....Aynen bi baktim yeyip içen kacmis
Bedava çalışırım ama beni zayiflatacaksiniz![]()
Günaydın herkez erkenci masallahGünaydın kızlar![]()
Günaydın Elhan abla kahve tipiginde tanışmıştık senle nasılsınTatlım bizim sayfadaki temizlikten n'olacak ki ....Ben realist bir ablayim bak sana söyleyim.
Senin en fazla parmağın zayıflar o kadar ... diyim yani...totoş için başka çareler düşün. Boş beleş çalışma
![]()
Günaydın mis kokulu hatunGünaydın herkez erkenci masallah![]()