Evet bebeğim oradan tanıyorum seni ne güzelGünaydın Elhan abla kahve tipiginde tanışmıştık senle nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bebeğim oradan tanıyorum seni ne güzelGünaydın Elhan abla kahve tipiginde tanışmıştık senle nasılsın![]()
Bende iyiyim çok şükür canım günlük telaşlar işte. Kolay gelsin sana ablamEvet bebeğim oradan tanıyorum seni ne güzelÇiraklarim beni bekler okula gideceğim birazdan.
İyiyim her şey yolunda sayılır...dün kızlardan bulaştı sanırım hapşırma burun akıntısı var biraz
Sen nasılsın yavrum...
Gene hepsini kendim yemişim sonra da uyuyup kalmisim size yeniden yaparim dediydim uyuyup kalmışım bakAysuuuuun pişi hayaliyle uyandım
Senin pişiler pişisel gelişimini tamamlayamadı herhaldeeee çay da yok
Haklisin benim toto için en az 50 bin adim lazim ama az az başlarız artikTatlım bizim sayfadaki temizlikten n'olacak ki ....Ben realist bir ablayim bak sana söyleyim.
Senin en fazla parmağın zayıflar o kadar ... diyim yani...totoş için başka çareler düşün. Boş beleş çalışma
![]()
Günlük telaşlarin huzurla keyifle sağlıkla geçsin canım.Bende iyiyim çok şükür canım günlük telaşlar işte. Kolay gelsin sana ablam![]()
Mmmmm pek de datlu dilliymis bu güzelcikGene hepsini kendim yemişim sonra da uyuyup kalmisim size yeniden yaparim dediydim uyuyup kalmışım bak
Haklisin benim toto için en az 50 bin adim lazim ama az az başlarız artik![]()
ÇayyyyyyHerkese gunaydinnnnnn![]()
Okula gitmem lazım sonra görüşürüz![]()
Pişileri bitirdim dedim demligi yedim demedim kiÇayyyyyy![]()
Hadi size erken ,bize hala zifiri karanlikGünaydin erkenci tayfaaaa![]()
Hani bana saat
Evet abla artır...........
Noktayı az mı koydum acaba![]()
Nerden yapiliyorduAfiyet olsun canım.Kırmızı takım yazar mısın profile. Mavişlere karışma.
![]()