Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın Elhan abla kahve tipiginde tanışmıştık senle nasılsın 🤗
Evet bebeğim oradan tanıyorum seni ne güzel :KK19: Çiraklarim beni bekler okula gideceğim birazdan. :KK68:İyiyim her şey yolunda sayılır...dün kızlardan bulaştı sanırım hapşırma burun akıntısı var biraz :confused:Sen nasılsın yavrum...

Evet bebeğim oradan tanıyorum seni ne güzel :KK19: Çiraklarim beni bekler okula gideceğim birazdan. :KK68:İyiyim her şey yolunda sayılır...dün kızlardan bulaştı sanırım hapşırma burun akıntısı var biraz :confused:Sen nasılsın yavrum...
Bende iyiyim çok şükür canım günlük telaşlar işte. Kolay gelsin sana ablam 🤗

Aysuuuuun pişi hayaliyle uyandım :işsiz::işsiz:
Senin pişiler pişisel gelişimini tamamlayamadı herhalde :KK14:eee çay da yok
Gene hepsini kendim yemişim sonra da uyuyup kalmisim size yeniden yaparim dediydim uyuyup kalmışım bak :KK70:
Tatlım bizim sayfadaki temizlikten n'olacak ki ....:işsiz:Ben realist bir ablayim bak sana söyleyim.
Senin en fazla parmağın zayıflar o kadar ... diyim yani :KK69:...totoş için başka çareler düşün. Boş beleş çalışma :KK20:
Haklisin benim toto için en az 50 bin adim lazim ama az az başlarız artik :KK70:

Gene hepsini kendim yemişim sonra da uyuyup kalmisim size yeniden yaparim dediydim uyuyup kalmışım bak :KK70:

Haklisin benim toto için en az 50 bin adim lazim ama az az başlarız artik :KK70:
Mmmmm pek de datlu dilliymis bu güzelcik :KK60: neyse kalk bir çay suyu koy kalkan içsin bir güzel....çaya yetişmem ben sıcak suyuna limon bal ekler içerim...hadi çabuk ol....:KK66: dürtme imocimiz olsa keşke :cool:

Eklentiler

• Screenshot_20211026-072330_Samsung Health.webp
    Screenshot_20211026-072330_Samsung Health.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 21
Back
X