- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.996
- 548
İcindeki nagit o kadar az kiBen çok severim ama
Haşlanmış tavuk en iyisi :)![]()
sadece üstünde ki gördüğün, bir nevi mideyi kandırıyorsun.
%. 80 salata yiyorsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcindeki nagit o kadar az kiBen çok severim ama
Haşlanmış tavuk en iyisi :)![]()
Kahvaltısını ben hazırlıyorum abla eşimde yatağından kalkıp masasına geçiyoreşim kahvaltısını kendi hazırlıyor artık , banyonun birin de da tıraş olup , diğerin de yıkanıyor ,hazırladığı kahvaltısını tepsiye koyup tv açıp oturma odasın da yiyor ne yediyse yere bakıp anlarsın![]()
O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı.12. Takımda da aynı zamanlarda bulunduk hatırlıyordum ben seni ama tabi bu kadar tanımıyordum. Bu kadar azimli ve girişken değildin o zaman sanırım o yüzden bu kadarını başarabileceğini bende düşünmemiştim. Ama sen harikalar yaptın resmen![]()
Bende yapsam body projecti baya iyi o etkili çok da sevdimKaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?
Boyle degisiklik yapsak arada.![]()
Taşıyabilecek olsak vallahi taşıtirlar. O bile büyük iş onlara.Kahvaltısını ben hazırlıyorum abla eşimde yatağından kalkıp masasına geçiyor![]()
Çikokata yazıyor geçmişleri bendeokumuyorum artık çok uzun sürüyorYaw ben bu aralar niye geçmişten çıkamıyorum![]()
Biri döt biri mötMöt tam olarak neresi acaba ?![]()
Deliyiz biz yaBeni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık.
9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak.![]()
Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olurAynen canim adim sayisi onemli
5 gun adim yarisi yapiyoruz
En cok adim atan avantaj kazanıyor
10.000 adim sınırı var fazlasi sayılmıyor
Nasil cikacan ki canim çalışıyorsun dun 1000 mesajdan fazla yazilmis![]()
Tebrik ederim gerçekten şimdi kralın kızı fit olduO zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı.Elhan
Neyse küllerimden doğdum.Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum.
![]()
ben evde atıyorum hepBen onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur![]()
Kızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim
Eki Görüntüle 2940203
Çok sevindim3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildikpoğaça börek yapayim size
yok neyse kahve hepinize benden
![]()
Maşaallaj devamkeBenim 10.000bitti bile. Sabah 5.30da kalkinca![]()
Kiloya bak.Tebrik ederim gerçekten şimdi kralın kızı fit oldu![]()
Eşim yapıyordu nagitleri kızartma yaptım linç yedimİcindeki nagit o kadar az ki
sadece üstünde ki gördüğün, bir nevi mideyi kandırıyorsun.
%. 80 salata yiyorsun canım![]()
Bizde evde atiyoruz canimBen onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur![]()
Vavv süper. Çok şükür.3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildikpoğaça börek yapayim size
yok neyse kahve hepinize benden
![]()
Teşekkür Ederim canımAfiyet olsun canım
Bende sütlü yulaf yedim
Yavaştan sağlıklı proteinli salatalara geçeceğim![]()
O halinden eser yok artık gencecik cordeliaKiloya bak.![]()
Bugün yetisecem sizeÇikokata yazıyor geçmişleri bendeokumuyorum artık çok uzun sürüyor
Biri döt biri möt
Deliyiz biz ya![]()