Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

eşim kahvaltısını kendi hazırlıyor artık , banyonun birin de da tıraş olup , diğerin de yıkanıyor ,hazırladığı kahvaltısını tepsiye koyup tv açıp oturma odasın da yiyor ne yediyse yere bakıp anlarsın :-)
Kahvaltısını ben hazırlıyorum abla eşimde yatağından kalkıp masasına geçiyor:KK70:

12. Takımda da aynı zamanlarda bulunduk hatırlıyordum ben seni ama tabi bu kadar tanımıyordum. Bu kadar azimli ve girişken değildin o zaman sanırım o yüzden bu kadarını başarabileceğini bende düşünmemiştim. Ama sen harikalar yaptın resmen 😍😍😍
O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı. Elhan Elhan

Neyse küllerimden doğdum. ♥️ Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum. 🙈

Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?

Boyle degisiklik yapsak arada.🙄
Bende yapsam body projecti baya iyi o etkili çok da sevdim 🥰 hergün akşam yarım saat cardio yaparsam offff bi ayda fit olurum :KK53::KK53::KK48:

Aynen canim adim sayisi onemli
5 gun adim yarisi yapiyoruz
En cok adim atan avantaj kazanıyor
10.000 adim sınırı var fazlasi sayılmıyor

Nasil cikacan ki canim çalışıyorsun dun 1000 mesajdan fazla yazilmis 🤣
Ben onu yapamam canım çocuklardan dışarı çıkamıyorum evde de kaç adım atarım bilmiyorum yetersiz olur 😔

O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı. Elhan Elhan

Neyse küllerimden doğdum. ♥️ Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum. 🙈
Tebrik ederim gerçekten şimdi kralın kızı fit oldu 🥰🥰

Eklentiler

• 20210618_001951.webp
    20210618_001951.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 35
Selam 🙋🏻‍♀️

Akşama brokoli çorbası hazirladim. Birkac cicekten kendime ayircam yogurtlu yapmaya. Evdeki kullanabilecegim butun sebzeleri dogradim hazirladim firinda pisircem 😅 3 gün yerim artik cocuklar yemez çünkü 😭 onlarada corba yanina bugunluk makarna yaparim. Yarinda pirasa pişiririm. Ev sebze dolmuş babamdan köyden getirince 🤦🏻‍♀️ bir poşet biber var ah biri dograyip ativerse buzluğa 😵 şimdi az dinlenip yürümeye devam

Back
X