- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Keske net problemini cozebilsen canim özlüyoruz seniHaklısın kaptanım vallahi. Çok çabuk alıyorum. Birde internet paketim sadece sosyal medya. KK' ya giremiyorum telefondan ondan da uzak kaldım buradan aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske net problemini cozebilsen canim özlüyoruz seniHaklısın kaptanım vallahi. Çok çabuk alıyorum. Birde internet paketim sadece sosyal medya. KK' ya giremiyorum telefondan ondan da uzak kaldım buradan aslında
Mi band in telefon markasıyla alakası yok canım uygulama indiriyorsun onunla eslesiyilor
bir de galaxy fit 2 var hangisi daha iyi sizceEşleşir canım. Programını indir.
Porsiyon kontrollü canımKontrollü doğranmış meyve derken?![]()
Mi 5 kullanıyorum canım bundan memnunum tek sıkıntısı bebek arabası kullanirken saymıyor adımları başka sorunu yok diğer marka hakkında bilgim yok maalesefbir de galaxy fit 2 var hangisi daha iyi sizce
InsaAllah canım kızım ağlayınca moralim bozulduBozma moralini zamanla düzeliyor![]()
Evet canım öyle yapacağızGözlüğünü kendisine seçtirin canım şöyle cafcaflı birşey birde keşke benimde olsa gibi ona ozeniyormus gibi konuşun çabuk adapte olur inşallah rabbim şifa versin![]()
Banada alsanaMi 5 kullanıyorum canım bundan memnunum tek sıkıntısı bebek arabası kullanirken saymıyor adımları başka sorunu yok diğer marka hakkında bilgim yok maalesef
teşekkür ederimMi 5 kullanıyorum canım bundan memnunum tek sıkıntısı bebek arabası kullanirken saymıyor adımları başka sorunu yok diğer marka hakkında bilgim yok maalesef
Bi de gülmüşsun.Nerde verdin ki ben niye görmedimneler var içinde
![]()
Sağol kuzumGecmis sun![]()
yaaa bende özlüyorum çok sevindim böyle düşünmene. Öpüyorum seni kocamanKeske net problemini cozebilsen canim özlüyoruz seni![]()
Çocuklar daha çabuk alisiyorlar canım bende küçük yaşta başladım gözlük kullanmaya hatta doktor sol gözümde tembellik var diye gözümü kapattiriyordu korsan gibi dolanıyorumInsaAllah canım kızım ağlayınca moralim bozuldu
Evet canım öyle yapacağızaminnn
Şaka yapıyorum anladım zaten.Porsiyon kontrollü canım
Ben bazen az elma az muz koyup tatlandırıyorum öyle daha hoşuma gidiyorşimdi direk elma muz koy çok güzel oluyor desem kilo almalık tarif olurdu
![]()
Tedavisi yok mu canım artık lens kullanıyorlar ya senin de mi kayman vardıÇocuklar daha çabuk alisiyorlar canım bende küçük yaşta başladım gözlük kullanmaya hatta doktor sol gözümde tembellik var diye gözümü kapattiriyordu korsan gibi dolanıyorum![]()
Alayım ayıp ettinBanada alsana
Bunu mu diyorsunBi de gülmüşsun.
Aynen canim adim sayisi onemli
5 gun adim yarisi yapiyoruz
En cok adim atan avantaj kazanıyor
10.000 adim sınırı var fazlasi sayılmıyor
Nasil cikacan ki canim çalışıyorsun dun 1000 mesajdan fazla yazilmis![]()
Yok şaka yaptım migitomYok kim ham yapacak seni![]()
Lens ben kullanamadim canım gözümde kuruluk yaptı , cizdireym dedim gözümün yapısı uygun değilmiş ,kaymam şuan düzeldi canımTedavisi yok mu canım artık lens kullanıyorlar ya senin de mi kayman vardı
Sen aksama gelene kadar biz sabaha geçeriz. Gel uğraşma.Sabaha geldim güncele ne zaman gelebilirim acaba![]()
Dötü biliyon yani.![]()
Dötün ön tarafi![]()
Aaa gerçekten mi,valla bende ödem aticam diye seviniyordum canımOlur canım da şişlik yapma ihtimali var ya o yüzden tartıya yakın yenmese daha iyi olur![]()