• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklısın kaptanım vallahi. Çok çabuk alıyorum. Birde internet paketim sadece sosyal medya. KK' ya giremiyorum telefondan ondan da uzak kaldım buradan aslında
Keske net problemini cozebilsen canim özlüyoruz seni 🥰🥰

bir de galaxy fit 2 var hangisi daha iyi sizce
Mi 5 kullanıyorum canım bundan memnunum tek sıkıntısı bebek arabası kullanirken saymıyor adımları başka sorunu yok diğer marka hakkında bilgim yok maalesef

Mi 5 kullanıyorum canım bundan memnunum tek sıkıntısı bebek arabası kullanirken saymıyor adımları başka sorunu yok diğer marka hakkında bilgim yok maalesef
Banada alsana

Eklentiler

• Screenshot_20211026-160837_Opera.webp
    Screenshot_20211026-160837_Opera.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20211026-160846_Opera.webp
    Screenshot_20211026-160846_Opera.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 42
InsaAllah canım kızım ağlayınca moralim bozuldu 😔

Evet canım öyle yapacağız 🤗 aminnn
Çocuklar daha çabuk alisiyorlar canım bende küçük yaşta başladım gözlük kullanmaya hatta doktor sol gözümde tembellik var diye gözümü kapattiriyordu korsan gibi dolanıyorum🤣

Çocuklar daha çabuk alisiyorlar canım bende küçük yaşta başladım gözlük kullanmaya hatta doktor sol gözümde tembellik var diye gözümü kapattiriyordu korsan gibi dolanıyorum🤣
Tedavisi yok mu canım artık lens kullanıyorlar ya senin de mi kayman vardı

Aynen canim adim sayisi onemli
5 gun adim yarisi yapiyoruz
En cok adim atan avantaj kazanıyor
10.000 adim sınırı var fazlasi sayılmıyor

Nasil cikacan ki canim çalışıyorsun dun 1000 mesajdan fazla yazilmis 🤣
:KK57::KK57::KK57: Akşam 10larda koltukta otururken uyumuşum kızım seslendi uyandım baktım adımlar 8binlerde kalktım gözlerim kapalı adıma devam ettim 😂 zar zor tamamladım diğer koltukta uzandım menü yazdım geçmişe bakarken uyudum 😴 kızım kaldırdı anne dizgi dimim (çizgi film) bitti yatalım diye kalktık yatmaya gittim 12.30 falandı 😅

Tedavisi yok mu canım artık lens kullanıyorlar ya senin de mi kayman vardı
Lens ben kullanamadim canım gözümde kuruluk yaptı , cizdireym dedim gözümün yapısı uygun değilmiş ,kaymam şuan düzeldi canım

Back
X