Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zamanlar psikolojim bozuktu. Sonra eşimle ayrildim. 9 ay ayrı yaşadık. Sonra niye bilmem döndüm. Psikolojim iyice bozuldu. Sonra dedim ki bu dünyaya ne Ali için ne deli için geldim. Kendimden gayrısı tin ton. Bir aydınlanma geldi. Sonra bir şahısın beni küçümsemesi vs derken dedim ki hoopp bı durun ben Cordelia yım. Koskoca kral kızı. @Elhan

Neyse küllerimden doğdum. ♥️ Çok şükür. Şansıma 6. Takıma geldim. Ben bile inanamıyorum. 🙈
Bazen böyle itici bir güce ihtiyaç duyuyor insan. Bak senin şer gördüğün şeyler ne güzel bir şeye vesile oldu. 😍

Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔
Geçmiş olsun canım 😞

Homojen karışım diyor :confused:

Benimki de iphone canım. Saatin uygulamasını yükleyince telefonun modeli farketmiyor :KK66:

Ben fit kullanıyorum. Adım sayıyor sarzi bir hafta gidiyor. Aramaları mesajları bildiriyor. Diğerini bilmiyorum ki canım.
teşekkür ederim canlar
fit aldim yarin gelecek sonunda kurtuldum telefonu elimde gezdirip durmaktan

Back
X