Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimde evde bebeğim var havalarda soğudu hepimiz evde atiyoruz hatta çocugu yatirinca tv yi internete bağlıyorum açıyorum spor yapıyorum
Spor yapmaya başladım canım ama evim küçük benim başım dönüyor yürüyüp durunca dön dur sıkılıyorum..
Bugün Leslie yaptım peşine biraz tempolu yürüdüm evde.. az önce de 30 Dk yürüyüş yaptım dışarda çocuklarla market turu yapıp geldik 🥰

33F30DD2-1A6E-49B8-A9EF-A279B9B28C7F.webp
Bugün leslie yaparken telefon üstümdeydi😄 bi de markete gidip geldim az önce onun dışında evde hareketliydim ama telefon üstümde değildi.. Zipzip- Zipzip-

Spor yapmaya başladım canım ama evim küçük benim başım dönüyor yürüyüp durunca dön dur sıkılıyorum..
Bugün Leslie yaptım peşine biraz tempolu yürüdüm evde.. az önce de 30 Dk yürüyüş yaptım dışarda çocuklarla market turu yapıp geldik 🥰
Evde yerinde yürüme yapiyorum bende

26 Ekim menü
Sabah türk kahvem tabiki şekersiz ..
Kahvaltıda iki haşlanmış yumurta ile yapılmış yeşil soğan,maydanoz ve dereotu katılmış salata
1 domates orta boy
1 salatalık
1 tane hurma
2 bardak çay şekersiz

Ara 14:30 civarı
Bir avuç leblebi
Bir bardak ayran

Akşam 18:30
Bir tabak ıspanak yemeğibir kase yoğurt

Şu 1.5 litre
Devam edicem yatana kadar

Kuzu sen özel kalem değil mısın bi özet geçmedin 70 sayfa geçmiş var 😕😿😂
Bugün özet yok🤭 ya yoğunun bi gün geçirdim kafam yerinde değil. Okuduklarımıda unutuyorum 🤭😂 bugünlük mazur görün büni efendim 😌🥰

14 takımdayken kaç kilo vermişsin kaçtan kaça düştüydün
Hic kilo vermemistim sankim😆
Eneee cok nostaljik oldu bu😊
Bende böyle bir gün hayal etmistim ama masallah totomu hic yere koyamadigim bi gün gecirdim😒
12. Takımda da aynı zamanlarda bulunduk hatırlıyordum ben seni ama tabi bu kadar tanımıyordum. Bu kadar azimli ve girişken değildin o zaman sanırım o yüzden bu kadarını başarabileceğini bende düşünmemiştim. Ama sen harikalar yaptın resmen 😍😍😍
Beni de hatirliyormusun kıss🤣🤣

Bugün çok basım ağrıdı gündüz yürüyüşe çıkamadım ama 12 olmadan tamamlamaya çalışacam..
Regl olamiyorum bir türlü o ağrı yapıyor sanırım.ilacta içemiyorum hemen kesiliyor çünkü reglim...heryerim ağrıyor sabah kalktığımda kicim basım ayrı oynuyordu.😀😀😀adam diyor sana rot balans ayarı yaptırmak lazım bu ne hal ahahahaha

İyi olmana sevindim yogunluk hiç bitecek gibi değil 🤭
Aynenyaa😒 Sabah nöbetten ciktim bu saat oldu ancak oturabildim. Ögretmen aradi okulda oglum ishal olmus. Onu almaya gittim. Geri geldim kahvalti hazirladim annemle kahvalti yaptik. Evi süpürdüm sildim, camasir yikadim katladim yerlestirdim. Cocuklari berbere götürdük ben olmadan sac kestirmiyor kücügüm. Simdi oturabildim bakalim ne kdr sürecek🙄

Back
X