Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Büyük çılgınlık vallahi ..Bir haftami sürecek..
İleriki zamanlarda belki bende girerim aranıza. Zaten benim adımları arttırmak lazım ama şu hantal bunyemin 10 bine alışması lazım😀😀😀sabahları parçası kırk arabadan toplanmış doğan görünümlü şahin gibi kalkıyorum.Kicim basım ayrı oyniyor .bu zamanları atlayınca bende gelecem bagaane
1o.ooo yapalimda 3o.ooo şurada kalsın 😁 diyet nasıl gidiyor adapte olabildinmi

Sagol canim 🥰🥰

Canim ben cok yoruldum bıktım hem fiziksel hem ruhsal toparlanmam lazim...benim 9.kez toplamam yapildi ve de 7.transferim olacak...

Yasim ileri yumurtam da kalmamış 🙈🙈doktor bana havuz yontemi uyguladı embriyo biriktirdik falan o yizden dinlenmek istiyorum son 2 transferim olacak zaten
Son sıkıntıların olur inşallah arkadaşım Rabbim Şubat ayındaki transferinde de hatırla yavrunun gelmesini nasip eder🤗🤗
Arkadaşıminda dün olucakti ama doktor vucudda hamileliği engel bir hormonun yüksek çıktığını embriyoyu döndürüp ilerliyen zamanlarda transfer yapalım demiş onunda canı sıkılmış çok hazırdım diyor :( hayırlısı boyleymis demekki dedik artik

Günaydın ablacığım 😍 koruma ne alemde varmı verecen tiyo taktik😬
Tatlım biraz sosyalleseyim diye bıraktım kendimi her hafta bir arkadaşta buluşuyoruz veya dışarıya çıkıyoruz. Koruma yapıyor muyum onu da bilmiyorum. Tartilmiyorum yalnız pantolonlara zar zor giriyorum. :işsiz:Ama psikolojim iyi. Sizleri izlemek huzur veriyor. :KK68:

Tartıya Son iki gün !
Regl bekliyorum
Hala olamadım
Dün ananaslı yeşilçay yapıcaktım
Ananas bozuk çıktı attım çöpe yazık oldu 🙄
Kokusu leş gibiydi
Neyse ki bugun çarşamba oh diyom bugünde çalışayım mis gibi
Yarın da 1 e kadar çalışıcam
Günümüz iyi ve güzel geçsin inşallah
Şimdiden başörtümü takıp montumu giyip işe gidicem 🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_20211027-071658_Samsung Health.webp