• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Büyük çılgınlık vallahi ..Bir haftami sürecek..
İleriki zamanlarda belki bende girerim aranıza. Zaten benim adımları arttırmak lazım ama şu hantal bunyemin 10 bine alışması lazım😀😀😀sabahları parçası kırk arabadan toplanmış doğan görünümlü şahin gibi kalkıyorum.Kicim basım ayrı oyniyor .bu zamanları atlayınca bende gelecem bagaane
1o.ooo yapalimda 3o.ooo şurada kalsın 😁 diyet nasıl gidiyor adapte olabildinmi

Sagol canim 🥰🥰

Canim ben cok yoruldum bıktım hem fiziksel hem ruhsal toparlanmam lazim...benim 9.kez toplamam yapildi ve de 7.transferim olacak...

Yasim ileri yumurtam da kalmamış 🙈🙈doktor bana havuz yontemi uyguladı embriyo biriktirdik falan o yizden dinlenmek istiyorum son 2 transferim olacak zaten
Son sıkıntıların olur inşallah arkadaşım Rabbim Şubat ayındaki transferinde de hatırla yavrunun gelmesini nasip eder🤗🤗
Arkadaşıminda dün olucakti ama doktor vucudda hamileliği engel bir hormonun yüksek çıktığını embriyoyu döndürüp ilerliyen zamanlarda transfer yapalım demiş onunda canı sıkılmış çok hazırdım diyor :( hayırlısı boyleymis demekki dedik artik

Günaydın ablacığım 😍 koruma ne alemde varmı verecen tiyo taktik😬
Tatlım biraz sosyalleseyim diye bıraktım kendimi her hafta bir arkadaşta buluşuyoruz veya dışarıya çıkıyoruz. Koruma yapıyor muyum onu da bilmiyorum. Tartilmiyorum yalnız pantolonlara zar zor giriyorum. :işsiz:Ama psikolojim iyi. Sizleri izlemek huzur veriyor. :KK68:

Tartıya Son iki gün !
Regl bekliyorum
Hala olamadım
Dün ananaslı yeşilçay yapıcaktım
Ananas bozuk çıktı attım çöpe yazık oldu 🙄
Kokusu leş gibiydi
Neyse ki bugun çarşamba oh diyom bugünde çalışayım mis gibi
Yarın da 1 e kadar çalışıcam
Günümüz iyi ve güzel geçsin inşallah
Şimdiden başörtümü takıp montumu giyip işe gidicem 🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_20211027-071658_Samsung Health.webp