Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayağına sağlık canım ❤

👏🏻👏🏻👏🏻afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤😍

Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤😍

Bizim gruba en geç 9 a kadar izin veriliyor 9 dan sonra yazan olursa öğretmen sert bir şekilde uyarıyor canım sizin de 9 a kadar kural koyun bence ne saçma iş yani senin işin gücün yokta paranın üstüne mi yatacaksın ne pis niyetli bir kisiymis😡

Doğum günü kutlu olsun kuzunun nice yaşlarını görün canım 💝💝🎂🎂🎂🎂🍪🍪🍪🍪🍨🍨🍨🍨🍭🍭🍭🍭

Ayağına sağlık canım ❤

Sağol canım 🥰

Cordelia Cordelia Wilma11 Wilma11
Screenshot_2021-10-27-10-26-00-10_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4.webp

Bende tavuklu salatayı düşündüm
Bütün tavuk alıp haşlayacaktım
Eşim ben yemem diyor
Valla tam gıcık ediyor adam 🤣🤣
Diyet yemek yedigimi gördü
Az yedigimi de
Hala karışma içinde 😏
Artık bundan sonra çikolata cips almak yerine tavuk et alcam dedim eşime 😏 almıyom birikip onları alırım bide pahalı onlar yani
Canım mesela bütün tavuk ya da parçalanmış al eşin seviyorsa fırında yemeğini yap ona kendinde haşla ya da sadece fırınla salataya eklersin.. hem onun hem senin istediğin olur 💕 kendine hazırladığın tavuk porsiyonuna dikkat et ama..

Bizim grupta öğretmen yok canım 😬 normalde pek yazan olmuyor zaten de dün öğretmenler günü hediyesi tantanasi vardı ordan aldı başını gitti yazismalar
Bizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebi 😕 senin yerinde olsam çoktan bırakırdım 😐

Bizim gruptada yok canım sınıf anneleri var 4 kişi misal bir kişi 9.30 da bile yazsa öğretmene bildiriliyor ya msj la ya da çocukları alırken uyarı veriyor. Biz sınıfca kaynaşmak için bir cafede toplandık o gün konuşuldu öğretmenler günü için para toplanacak kimi diyo 20 olsun kimi diyor 30 40 olsun kimi dedi herkes ödeyemez dedim ben de 25 olsun yani büyük bir mebla değil imkanı olmayan mahcup olmasın özelden yazsın tolere ederiz dedim kabul ettiler zitlasmak tartışmak gerçekten çok yorucu ben de istemedim sınıf annesi olmak yeteri kadar derdim var bir de laf anlamaz insana laf anlatmak ekstra stres sebebi 😕 senin yerinde olsam çoktan bırakırdım 😐
20 30 40 ne be 25 bile fazla kaç kişi sınıf 10 TL olsa 20 kişi 200 eder bu paraya hediye mi bulamicaklar🤔

Back
X