Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔
Çok geçmiş olsun canım 🌺
Günaydın ❤️
Günaydın canım daha öğlen olmadı 😘
Kizlarrr 3 ubde guzel devam ediyormuş 😍😍 bugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik🙏🙏😍😍

Ve ben su an yoldayım diyetisyene dogru yuruyorum🤭🤭 Bugun diyetime basliyorum🥰🥰
Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻

Bir şunu diyen bir yazı 'Günaydın' görseli olabilir'Günaydın' görseli olabilir
Günaydın abla❤️

Kizlarrr 3 ubde guzel devam ediyormuş 😍😍 bugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik🙏🙏😍😍

Hay maşallah canim🥰

Benim kızım iki sene sonra okula başlayacak böle durumlar denk gelirse eşim agzına s..... 🤣🤣🤣🤣🤣 ne bu be 🤣 öğrenciler ticaret işi mi
İs oraya gelince öyle olmuyor canım mecbur veriyorsun diğerleri verirken senin cocugun ezilmesin diye.

Ya eskiden biz böle hiç yoktu egitimi ticaret işine dönüştü bence öğrencileri para toplayıcı görüyor gibi geldi çol degişik :KK43:
Bizim zamanımız da vardı okulun perdeleri masa örtüleri değişirdi ama hiç yenilerini gormezdik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Harika bir haber çok sevindim🥰🥰

Gec

Gecmiz olsun abla bu bandlar korelilerin her zinbirtida yapistirip sippadan iyilestiklerinden mi
yok gülüm bunu türkler yapmış, amerikalıların yaptığı da vardı:)) ayrı ayrı vitamin melatonin v.s. içeren bantları olanlardan denilene göre hızlı etki ediyormuş az önce geldi kargom yıkanıp yapıştırıcam 2 çeşit banttan toplam 5 ürün aldım biri sıkılaştırıp yağ da yakıyormuş göbüşüme yapıştırıcam inşallah işe yarar hem ağrıya hem göbüşe :KK48:

Nasıl kendi cebinden ödüyor. Burda çocuklar bizim sigortalı okuldan eve gelene kadar sigortalılar. Bir arkadaşın çocuğunun eve gelirken düştü dişi kırıldı . Bütün masrafları okul sigortası ödedi. Ben Türkiye de okurken hatırlamıyorum ya babamızın para verdiğini . Bir kayıt olurken sadece kayıt parası diye alıyorlardı . Başkada birşey talep etmiyorlardı. Sistem ne çok değilmiş 😔
Kardeşim öğretmen canım veli değil 😬 okulda el sabunu , tuvalet kağıdı vs bitiyor diyelim devlet yenisini göndermiyor mecbur kendileri toplasip aliyorlarmis

e ama
şimdi açacam bayramlık ağzımı :sinirli:
bu adamların hiç mi acıması yok bacım
ağrıdan sızıdan duramıyorum diyorsun
bence de ki :
ben artık yapamıyorum 15 günde bir temizliğe birini alıcam.
dağıtıyorsa parasını versin temizlettirsin. heba oluyoruz milletin pisliğini temizleyecez diye . bu da can yani biz seni yolda mı bulduk bacım.
hiç değil büyük işleri yardımcı yapar sen biraz rahat edersin.
hay seni yaradana kurbannnn:KK74:
onun daha çok yeri ağrıyor o hep hasta (22 senedir hastayım ölüyorum demediği gün yoktur galiba :))) o yüzden benden daha beter görüyor kendini bir de bu ara diline ben yaşlandım çöktüm sen gençsin lafı yapıştı :)

heeeeeyyytttt harbiden sopa istiyor
niye yapıyorsun ki yapma
çok takılıyorsa kendi boşaltsın, kendi yapsın
baya hizmetçi bellemiş seni
ay çok sinirlendim
kaç yaşındaydın sen bacım?
daha demeyeyim çatlarsın yoksa :))
ben 5 gün önce 42 oldum eşim de 3 ay sonra 52 olacak , bir sürü iyi özelliği ve bir sürü gıcık özelliği var her insan da olduğu gibi de bunun az fazla zannımca :))

Kardeşim öğretmen canım veli değil 😬 okulda el sabunu , tuvalet kağıdı vs bitiyor diyelim devlet yenisini göndermiyor mecbur kendileri toplasip aliyorlarmis
Neden yollamıyormuş devlet 🤔 onu anlayamıyorum. Devlet neden var ? Eskiden böyle şeyler yoktu. Şimdi duyunca şok oldum ya 😔ayrıcada çok üzüldüm . Allah ım yardımcılarınız olsun . Gerçekten çocuk okutmak zorlaşmış

Back
X