Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah
Peynir/zeytin/domates/salatalık/kapya biber
Yarım dilim börek(kayınvalidem göndermiş; 1 dilimini oğlumla paylaştık)
Şekersiz çay

Ara öğün
Dukan bira

Öğle
Sütlü yulaf

Ara öğün
Tarçınlı elma
Dukan bira

Akşam
Mantar/kurusoğan/kapya biber sotesi(az yağlı)
Haşlanmış tavuk baget
1 bardak ayran
Yarım dilim tb. Ekmeği

Dukan bira/su içmeye devam😊
30 Dk Leslie yaptım 💕
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ❤
Aç birakıyolar valla
Köfte yiycem patates kızartma pilaki ye diyor hevesim kaçtı 😒
Tüm hevesim mideye gitti
Kofte yap ye yagsiz kizart
Yanına salata ya da yogurt ekle

Offf kaptanım bücür izin vermiyor ki doğru düzgün bişey yapıp yiyim ayakta yiyorum ☹️
Ufaklık var anlaşılan🥰
Yulaf lapası akşamdan hazırlanabiliyor..
Hindi füme ve peynir dilimli tambuğday ekmeğine sabah için sandviç hazırlayabilirsiniz streçli dolapta durunca bişey olmuyor yanına çay domates salatalık vs koyarsınız pratik olur..
Yulafı rondodan çekip un haline getirip içine yumurta peynir yeşillik koyup poğaça yapabilirsiniz sabah kahvaltısına diyete de uygun oluyor zaten..
ya da kahvaltı tabağı hazırlayıp sadece yanına tambuğday ekmek ve çay koyup onu tüketirsiniz..
Bunları akşamdan hazırlarsanız pratik olur💕
Benimde çok bebekli zamanlarda aç kaldığım oldu aklıma şaşayım niye bunları yapmadıysam 😭

Afiyet olsun canim ❤

Kofte yap ye yagsiz kizart
Yanına salata ya da yogurt ekle
Fırının teline yani ızgarasina koyuyorum köfteleri altina tepsisini hem yagliysa yağı akiyor hemde ızgara gibi oluyor yani istesek hersey yapariz elimizde🤷🏼‍♀️

Ufaklık var anlaşılan🥰
Yulaf lapası akşamdan hazırlanabiliyor..
Hindi füme ve peynir dilimli tambuğday ekmeğine sabah için sandviç hazırlayabilirsiniz streçli dolapta durunca bişey olmuyor yanına çay domates salatalık vs koyarsınız pratik olur..
Yulafı rondodan çekip un haline getirip içine yumurta peynir yeşillik koyup poğaça yapabilirsiniz sabah kahvaltısına diyete de uygun oluyor zaten..
ya da kahvaltı tabağı hazırlayıp sadece yanına tambuğday ekmek ve çay koyup onu tüketirsiniz..
Bunları akşamdan hazırlarsanız pratik olur💕
Benimde çok bebekli zamanlarda aç kaldığım oldu aklıma şaşayım niye bunları yapmadıysam 😭
Teşekkürler canım 2 tane var biri 4 yaşında öbürü 1, çoğu şeyle aram pek yok zeytin peynir çay falan, 💕💕

Benim kızım uslu maşallah ama oğlum durmak bilmiyor 2 si çete oluyor 🤣
İki tane olunca başlıyor demek çete işleri bizde de öyle 😄
Ben aklıma gelenleri söyledim daha da vardır tabi seçenek siz bilirsiniz yine neyi sevip sevmediğinizi 💕
Son dönem kapya biber tostu ilgimi çekti içine peynir koyup yağlı kağıtta tost makinesinde pişiriyorsunuz.. mutlaka deneyeceğim 🤩

İki tane olunca başlıyor demek çete işleri bizde de öyle 😄
Ben aklıma gelenleri söyledim daha da vardır tabi seçenek siz bilirsiniz yine neyi sevip sevmediğinizi 💕
Son dönem kapya biber tostu ilgimi çekti içine peynir koyup yağlı kağıtta tost makinesinde pişiriyorsunuz.. mutlaka deneyeceğim 🤩
Teşekkürler canım önerilerin için 💕o tost kesin güzel oluyordur bende dün kapya biberleri kozleyip turşu ve meze gibi yaptım

Şöyle kizartcan yufkayi içine tereyağ çökelek enfes neden bugün yapmadım ki 🤣🤣🤣
Bende şaşırdım ama kilo problemi yokmuş sizin anladığım kadarıyla yeşil tık vkı 😄😄 ama yine de dikkat ben kilo verdim salınca aldım yine çok büyük hata ettim ya 😔 tam pndemi başladığında 77 kiloydum boyumda uzun olduğundan nişanımda giydiğim elbisem bile oluyordu 2 çocuk doğurmuş olmama rağmen 😓 ama pandemi başladı ilk zaman öyle psikolojim bozuldu ki kesin öleceğiz dedim saldım zamanla zamanla midem büyüdü oburum açıldı.. oğlanı da memeden yeni kestim o da tuz biber oldu iştahım arttı da arttı sıkıntıdan. Şimdi çok şükür aklım başıma geldi ama pahalıya patladı bana 😓

27 Ekim menüsü
Sabah 10:30 türk kahvesi şekersiz iki hurma

Kahvaltı yapamadım,midem bulanıyordu uyumuşum,sonra baktım çocukların gelmesine az kalmış saat 16 :da yemek yedik. Onuds dışardan söyledim.
Bir porsiyon et döner yanına salata ve iki üç YK yoğurt
Ara şuan içiyorum şekersiz iki çay ..
Şu :1.5 litre

Bende şaşırdım ama kilo problemi yokmuş sizin anladığım kadarıyla yeşil tık vkı 😄😄 ama yine de dikkat ben kilo verdim salınca aldım yine çok büyük hata ettim ya 😔 tam pndemi başladığında 77 kiloydum boyumda uzun olduğundan nişanımda giydiğim elbisem bile oluyordu 2 çocuk doğurmuş olmama rağmen 😓 ama pandemi başladı ilk zaman öyle psikolojim bozuldu ki kesin öleceğiz dedim saldım zamanla zamanla midem büyüdü oburum açıldı.. oğlanı da memeden yeni kestim o da tuz biber oldu iştahım arttı da arttı sıkıntıdan. Şimdi çok şükür aklım başıma geldi ama pahalıya patladı bana 😓
Canım tümünü yemiyorum bir yufakanin yarısını yiyorum yediğim zaman, kilo problemi olmaz mı canım var takimdayim bende dengeleyerek yiyorum, kiloyu korumak vermekten dahada zor insallah hep fit oluruz 😍💕

27 Ekim menüsü
Sabah 10:30 türk kahvesi şekersiz iki hurma

Kahvaltı yapamadım,midem bulanıyordu uyumuşum,sonra baktım çocukların gelmesine az kalmış saat 16 :da yemek yedik. Onuds dışardan söyledim.
Bir porsiyon et döner yanına salata ve iki üç YK yoğurt
Ara şuan içiyorum şekersiz iki çay ..
Şu :1.5 litre
Afiyet olsun canim ❤

Oğlumun sol kulağı ağrıyor acaba neden olmuş olabilir ki ya..Sabah benimle yürüyüşe çıktı durmadı evde sıpa,başladı bir saattir kulağını tutuyo.agri kesici sürüp verdim,soğan suyu damlattim birde sıcak tutuyorum inşaAllah daha rahat eder...
Eşim ise gitti mutfak duruyor öyle çıkıp dissari yürüyüşünü tamamlayım.eve gelip işlerimi halledeyim sonrada duş alır yatarım heralde .
Çocuklar hasta olunca da hiç keyfim olmiyo..Ufaklık uyurken adımları tamamlayam

Back
X