- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Eski uyemisin nikleri biliyorsunNeydiki öbür nick

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski uyemisin nikleri biliyorsunNeydiki öbür nick
Bi ara SATURN 71 olmustum cnm :)Neydiki öbür nick
71 ne ki ?Bi ara SATURN 71 olmustum cnm :)
Bilmiyorum ki işte,öbür nick neydi mefkuremin yazmışlar ya öbür nick sana uymadı diye onu merak ettimEski uyemisin nikleri biliyorsun![]()
Yorumlarda enisteye diyorlar :)Enginin babasi sucu birinin ustune yıkacak biraz oyle ilerler ama sonra nasil ilerleyecek cok merak ediyorum :)
Küçük kaç yaşında ?Çocuklar hasta olunca benim enerji direkt düşüyor..sürekli peşpeşe,daha bir hastalık bitmeden biri .neyse canları sağolsun artık büyükleri yatırdım..İşlerimi bitirdim..Stresten birde fırının içini sildim yok gecmiyo..şimdi oğlanla TRT çocuk izliyoz
Anladim canim bende eski üye sandim seniBilmiyorum ki işte,öbür nick neydi mefkuremin yazmışlar ya öbür nick sana uymadı diye onu merak ettim
Haaa...Yok bu daha güzelmiş o zaman..Bi ara SATURN 71 olmustum cnm :)
Bende senin kafadayımben artık TV dizisi izlemiyorum. hiçbirini beğenmiyorum. içerikler saçma sapan. tamam toplumda bazı sorunlar var ama bunları bütün dizilere konu yapmak çok gereksiz ve sakıncalı. konular ahlak dışı, aile yapısına aykırı, şiddet içerikli ya da lüksü destekleyen türden. çoluk çocuk, yetişkin herkes olumsuz etkileniyor.
arada denk gelirsem öyle bakıyorum TV ye. genelde netteyim. şimdi star TV de Deliha var. komedi en azından.
Bende oyle düşünüyorum çünkü onun evini hic göstermedilerYorumlarda enisteye diyorlar :)
Yılbaşında 4 olacak nasipse ablasiKüçük kaç yaşında ?
Aynen Tostombalakanne lizigi olduHaaa...Yok bu daha güzelmiş o zaman..
Birde biri daha nick değişmiş onuda okudum geçmişte ,alisamam demiştiniz almıştınız falan diyordu li_zigi o kim,tostombalakannemi yoksa o girmiyor ne zmandir
Cnm bu ara bütün cocuklar ayni sekildeÇocuklar hasta olunca benim enerji direkt düşüyor..sürekli peşpeşe,daha bir hastalık bitmeden biri .neyse canları sağolsun artık büyükleri yatırdım..İşlerimi bitirdim..Stresten birde fırının içini sildim yok gecmiyo..şimdi oğlanla TRT çocuk izliyoz
Tostombalakanne fit olunca li zigi koyduHaaa...Yok bu daha güzelmiş o zaman..
Birde biri daha nick değişmiş onuda okudum geçmişte ,alisamam demiştiniz almıştınız falan diyordu li_zigi o kim,tostombalakannemi yoksa o girmiyor ne zmandir
Bende ses olsun diye bakiyorum evde genelde burdayimben artık TV dizisi izlemiyorum. hiçbirini beğenmiyorum. içerikler saçma sapan. tamam toplumda bazı sorunlar var ama bunları bütün dizilere konu yapmak çok gereksiz ve sakıncalı. konular ahlak dışı, aile yapısına aykırı, şiddet içerikli ya da lüksü destekleyen türden. çoluk çocuk, yetişkin herkes olumsuz etkileniyor.
arada denk gelirsem öyle bakıyorum TV ye. genelde netteyim. şimdi star TV de Deliha var. komedi en azından.
Ben eskiykmde bayağı eski adım sanım ne onu bile hatırlamıyorum..en son 7 sene önce girmiştim..hatta 8 bile olabilir.Anladim canim bende eski üye sandim seni![]()
Doğum tarihi :)71 ne ki ?
Oo uzun zaman olmus ben son 3 yildir burdayımBen eskiykmde bayağı eski adım sanım ne onu bile hatırlamıyorum..en son 7 sene önce girmiştim..hatta 8 bile olabilir.