• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

28 Ekim menü

12.30
Kızartılmış yarımdan biraz küçük yufka dürüm, yarım yemek kaşığı çökelek

15.00
7 tane falan çubuk kraker

18.00
Yarım kepçe zeytinyağlı taze fasulye
Küçük porsiyon mor lahana turşusu
1 dilim ekmek

Su 2 lt olur geceye kadar

@Zipzip- E Elif_Eylul @Migim
Afiyet olsun canım 💕

Muge yi internetten izleyen var mi ben de niye açılmıyor:olamaz:
Ben izliyorum bugün daha izlemedim. 🤷‍♀️
Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli 😢😢😢
Diyeti bırakmak için sebep üretiyor beynin, diyetisyende tartılıyorsun. Moralini bozma. 🤗
22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takim
1@Li_zigiKırmızı Kaptan65.6✅✅✅✅✅✅
2 Cordelia Cordelia Kırmızı 61.2✅✅✅✅✅❌
3@Nehir im Kırmızı 71.5✅✅✅✅✅✅
4@madamhd Kırmızı 74.7✅✅✅✅✅✅
5@masal3487 Kırmızı 71.6✅✅✅✅✅✅
6@prensinin annesi Kırmızı 57.4✅✅✅✅✅✅
7@zeyneppk Kırmızı 83.5✅✅✅✅✅✅
8@Zeynebim2020 Kırmızı 68.6✅✅✅✅✅✅
Mavi Takim
1@Migim Mavi Kaptan77.8✅✅✅✅✅✅
2@askrhpozitif Mavi79.9✅✅✅✅✅✅
3@fantastikaaa Mavi95.1✅✅✅✅✅✅
4@sardunya1038 Mavi65.5✅✅✅✅✅✅
5@Aijoo Mavi73.1✅✅✅✅✅✅
6 Gurbettt42 Gurbettt42 Mavi61.6✅✅✅✅✅✅
7@aypare ackerman Mavi60.1✅✅✅✅✅✅
8@eceboceMavi 70.3✅✅✅✅✅✅
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
@Mefkurem✅✅✅✅✅✅
@Tutaste53✅❌❌❌✅❌
@Hazrmmm❌✅✅✅✅✅
@VixenM✅✅✅✅✅✅
@fittanne✅✅✅✅
Eline sağlık canım. Kırmızı takımı temsilen kırmızı oldum.😂😂😂

Vardır hâla canim bence😏
Hep üzüyorlar biz kadınları ya me güzel evimize sadık insanlarız (çürük yumurtalar haric) aynı şeyi eşlerimizden de istiyoruz bunu çok görüyorlar. Merak ettiğim aynı uzuv her kadında var zaten niye başka yerde arayış oluyor bilemiyorum mesela sedatın ki tamamen şehvet yani canayi sevmiyor aslında sadece cinsellik çekiyor azıcık uğraşsa nalanla vakit geçirse o da cinselliğe açılacak ama uğraşmıyor bile 🤦🏻‍♀️

Hep üzüyorlar biz kadınları ya me güzel evimize sadık insanlarız (çürük yumurtalar haric) aynı şeyi eşlerimizden de istiyoruz bunu çok görüyorlar. Merak ettiğim aynı uzuv her kadında var zaten niye başka yerde arayış oluyor bilemiyorum mesela sedatın ki tamamen şehvet yani canayi sevmiyor aslında sadece cinsellik çekiyor azıcık uğraşsa nalanla vakit geçirse o da cinselliğe açılacak ama uğraşmıyor bile 🤦🏻‍♀️
Öğretekmi nalana :KK70:

Back
X